Kyllä niitä on …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Ivanka peräänkuulutti Aurinkorannikon kaarinaroivaisia ja minä kerron, että kyllä niitä siellä on, hiljaisia tosin. Satun ihan vain tietämään joitakin, jotka ovat olleet moneen otteeseen apuna ja tukena monillekin lähimmäisilleen pitämättä siitä sen suurempaa ääntä. Sellaisia samarialaisia ne ovat kummankin sukupuolen roivaset usein, aurinkoisella rannikolla asuen.

Äänekkäitä saattavat sen sijaan olla monet, jotka tuovat esille epäkohtia tarttumatta itse niiden seurauksiin edes yksittäisissä tapauksissa. Tai jos jotenkin osallistutaan, niin sitten tarjotaan esimerkiksi alkoholismiin rairastuneelle juttuseuraa ajankuluksi viinakuppi kourassa.

Kiva myös, jos HS pitkästä aikaa kertoi jotakin myönteistä Costa del Solin asioista. Skeidaa on jauhettu turhan monta kertaa – tai sitten kerrottu totuuksia, joita kaikki eivät halua kuulla.

Joutilailla varsinkin on aikaa parannella kuulopuheita. Tai levitellä satunnaisesti jopa totuuksia toisten juomatavoista, tai peräti alkoholismista – sairauden, jota valitettavan moni potee. Kuinka usea sitten kärsii siitä tai juoruista lähimmäisenä riippuu tapauksesta, mutta kun vaikkapa kapakoitsija julkikännää omassa ravintolassaan, voidaan kärsijöiden piiriin lukea sekä yritystoiminta, kuin myös henkilökunta ja paikalle sattuvat asiakkaat.

Rönsyilinpä taas asiasta, kun piti vain kiittää niitä, jotka auttavat. Sorry.