Kyllä minä niin mieleni pahoitin…

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Parisuhdepulinat ja kiihkeät romanssit aviomiehen netti suhde Kyllä minä niin mieleni pahoitin…

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

http://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/mielensapahoittaja/

…Kun Vanhatyttö liki aidoksi villikissaksi muuttuneena kirjoituspöydän ääressä raateli minun viihteelliseksi tarkoitetun viestini hajalle ja väitti minun siirtyneen jopa alatyylin puolelle. Minä kun en ole alatyyliä käyttänyt ilmaisuissani lainkaan sitten 60-luvun, kun kansakoulun aineessa kirjoitin, että naapurin Jalolta pääsi paukku kun hän korkeushyppykisassa ylitti metri kolmekymmentä senttiä ja voitti tällä ylimääräisellä paukkuponnistuksella koko helekatin kisan. Siitä opettaja minulle sitten huomautti ja alensi todistukseen Suomen kielen numeron seiskaksi.

Voi hyvät hyssykät ! Minähän noudatin vain tämän saitin tyyliä, kun tämä on viihteelliseksi tarkoitettu ja siitä sinä Vanhatyttö noin otat pikkuviihteksi tarkoitetun kirjoitukseni itseesi. Mutta toisaalta onhan sinun kirjoituksesi itsessään vastaus siihen miksi sinulle vastaan (ja monet muutkin vastaavat) siten kuin vastaan. Ehkä olen ollut sinulle ilkeä, jopa ilkeämpi kuin Arnold. Asia on vaan niin, että kirjoitus- ja ajattelutapasi on sellainen, että sinä puutut toisten kirjoituksissa triviaaliseikkoin (ns. lillukanvarsiin), viisastelet ja saivartelet selvissä asioissa niin, että että niihin tulee vastattua samalla mitalla. Ja jos oikeassa asiassa sinua oikaisee, vedät herneen nenääsi ja sinun on välttämättä saatava sanoa viestiketjun viimeinen sana. Vai loukkasiko sinua viestissäni tuo linkki, joka johtaa riemurasiaan ja kaatopaikalle ? – Sehän on muuten hyvin suosittu hauskojen juttujen keräyspaikka.

Panin merkille kirjoituksessasi ilmaisusi ”kapinen piski” ja ”räkytys” ja ”kirput”. Jos se on tyylisi kirjoittaa, pakkohan myös meidän kaikkien on se hyväksyä. Alatyyli mikä alatyyli, ”WAUTSI”. Ja toisaalta, onhan se osoitus siitä, että kissan hännän päälle on joku ikävästi astunut. En noihin sanomisiisi nyt viitsi takertua, toivotan vain onnea valitsemallasi linjalla. Noin tyylikeinona voisin kirjoituksistasi toki sanoa, että niinkuin huutomerkkien ja muiden välimerkkien ylenmääräinen käyttö vähentää kirjoituksen tehoa, myös hymiöiden ylenmääräinen käyttö on osoitus viestin sisällön puutteesta ja ärsytyskynnyksen reilusta ylittymisestä. Olen muuten parikin kertaa maininnut sinulle, että kannattaa kirjoittaa niin, että toistekin voi lukea oman tekstinsä. Mutta sinähän et ole tuosta viisaudesta välittänyt, koska olet todennut kirjoituksesi olevan ”p..kakasoja”, joita ei kannata toisten tonkia. Siksipä edelleen kehoitan sinua vaikkapa vain kursorisesti tutkiskelemaan vanhoja tekstejäsi aivan sinun parastasi ja mielenrauhaasi ajatellen.
Toivotan sinulle Vanhatyttö edelleen hyvää vointia. – Valitettavasti en työesteiden vuoksi voi vastata sinun – taatusti tulevaan – kirjoitukseesi muutamaan päivään.

pentti52 kirjoitti:

Arnold kirjoitti:
Tämä kun on kuitenkin sellainen viihteellinen keskusteluforumi, vaikka välillä joku saattaa vahingossa kirjoittaa asiaakin, niin ei ehkä kannata provosoitua jos provosoidaan…

Olen sikäli onnellisessa asemassa, että olen saanut työskennellä naisten kanssa pitkiä aikoja. Näin ollen olen myös tottunut heidän ajattelutapaansa, vaikka kieltämättä Vanhatytön ajattelutapa on tästäkin normista poikkeava. Se johtuu siitä, ettei hänen ajattelutapansa toimi normaalin logiikan säännöin. Ei hänen ajattelutapansa ole kuitenkaan ainutlaatuinen, vaan siihenkin on suhtauduttava oikealla tavalla. Tutkistelin tarkoin asiaa ja tulin siihen tulokseen, että Vanhatytön ajattelutapaa kuvaa mitä parhaiten seuraava esitys:

http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=40485

Nythän Sinä menet alatyylin puolelle, Pentti. Siihen ihmiset turvautuvat kun eivát enáä mitään muuta keksi.

Sanot työskennelleesi NAISTEN kanssa pitkiä aikoja ja olet tottunut HEIDÁN AJTTELUTAPAANSA. WAUTSI, onko naisilla AJATTELUTAPA ???? Kaikki naiset ajattelevat samalla tavalla, hmmmmmm…. ja Vanhatyttö NORMISTA POIKETEN. Wautsi toisen kerran ja siihen on sitten SUHTAUDUTTAVA oikealla tavalla -ja pannanpa taas yksi WAUTSI

Mikä Sinua Pentti, poikaseni, vaivaa? Mehän keskustelimme joskus aikoja sitten oikein sulassa sovussa. Olimme silloin jostakin SAMAA MIELTÄ. Ja nyt, kun olemme olleet jostakin eri mieltä, Sinä HYÖKKÄÄT kaikin keinoin minun kimppuuni. Kuin kapinen piski, wuh wuh!!

Enhän minäkään ole SINUN persoonasi arvostellut. Olen vain kirjoittanut, että luet tai tulkitset lukemaasi váárin. Siitákö vimmastuit, arka kohta ??

No, koira kun olet, niin kai Sinun sitten pitáä rákyttää. Niin koirat tekevát, pakkohan se on hyváksyä.

Mene nyt raapimaan kirppujasi. Minä tulen taas myöhemmin lukemaan rákytyksesi.

Mukavaa rákypáiváä, kurrrrnau !!