Kyllä mä käännätin

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Kyllä mä käännätin tärkeimmät/mielenkiintoisimmat kuukelilla, joten en mä ihan pihalla ole. 🙂
Tuollainen tekstivirta mitä noilla sivuilla esiintyy on mielestäni täysin verrannollinen näihin joihinkin islamin tyylisuuntauksiin joilla perustellaan eri terroritekoja.
Tuo asiavirheiden runsaus oli jotenkin hämmentävää ja viittaukset joihinkin raamatunkohtiin olevinaan tekstin tueksi!!?? 🙁

En lue raamattua ja mun uskoni on sillä tasolla, että mitään pappeja tai seurakuntia en tarvitse, mutta mä voin huutaa yläkerrasta apua tarvittaessa ihan suoralla kontaktilla. (tosin, vähemmän on apuja siltä suunnalta tullut. 🙂 )

Onhan tuo tietenkin joku marginaaliporukka jolle mikään muu, kuin oma uskonto on se ainoa oikea, mutta jotain rajaa nyt sentään pitäisi olla väitteilläkin.
Arvostelua heitä itseään kohtaan ei kestetty vähääkään; viestejä ja nickejä häipyi bittiavaruuteen välittömästi kun joku esitti reaalitietoa suomesta; no, kyllä siellä oli tietenkin näitä alapäätyylisiä vastauksia ”finnien” taholta ja muutakin alta lipan heittelyä, mutta siten metsä vastaa, kuin sinne huudetaan. 🙂

Jotenkin jäi mielikuva siitä, että tämän foorumin ihmiset ovat täysin sokeita sille, mitä maailmassa tapahtuu, kun edes alkeellisintakaan tietoutta ei suomesta omaksuta, vaan väitetään sen olevan propagandaa.
Mitäköhän niille esim. opetetaan historiasta; eskimoita(inuiitteja) ei ole koskaan edes ollut suomen lähimaillakaan ja kauniisti unohdettiin varsinainen ”holocausti” jonka tekivät omalle alkuperäisväestölleen ja samaten unohtavat sen tosiasian että ovat itse siirtolaisia kyseisellä mantereella ja valloittivat sen asein. 🙁 Kuskasivat orjia afrikasta saadakseen työntekijöitä nälkäpalkalla jne.
Sitten ollaan niin kristittyjä, että……… ! 🙂