kyllä lähtee

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Ensikertaa tänne tuleville tiedoksi tästä tarvikepuolesta. Täällä Fugen kulmilla löytyy kyllä tiskiharjoja Chinoista a 60c, Mercadonasta jo paljon parempia jotain 1,5 € ja Euromarketista ihan saksalaistakin uberlaatua sitten jo vähän kalliimmalla. Fairya saa joka paikasta , mutta jos täkäläinen versio kelpaa niin kaupasta riippuen 60c-1e/l maksavia tuotteita on joka kaupassa.
Hyvä veitsihän on hyvä veitsi ja se kannattaa tuoda mukanaan jos vakavammin harrastaa ruuanlaittoa.
Mausteita saa muutaman kymmenen centin hintaan joka lähtöön kaikista kaupoista.
Aika hyvän teflonpannun saa jollain 7:llä eurolla.
Sen mä tiedän , että Vilperi on canarian miehiä ja sikäläisestä tarjonnasta en nykyään tiedä mitään , mutta kuten ylläolevasta voi päätellä ei tänne costalle juuri kannata mitään mukanaan raahata.
Sen verran kommentoisin tätä evakkopaistireseptiä, että niitähän on monenlaisia. Joku haluaa porkkanaa, monet maksaa ja munuaisia ja niin edelleen. Puhdasoppisimmat menneisyyden vangit tietävät , että vain Laatokan veteen tulee oikea versio. Kaikkihan ovat oikeassa ja vielä valmistuksessakin on monta vaihtoehtoa. Se on varmaa , että vanhanajan leivinuunissa jota lämmitettiin metrin haloilla ja paisti sai siellä muhia tarpeeksi kauan , tuli paras paisti. Mutta ei pidä halveksia kunnon padassa haudutettua sähköuuniversiotakaan.