Kyllä kyse on ihan tutkinnon

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mampu
mampu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.05.2007
Kirjoituksia: 81
Vastauksia: 261

Kyllä kyse on ihan tutkinnon suorittamisesta, joskaan ei minulla vaan tyttärellä 🙂 Kielitaito varmaan riittää vaihto-oppilaana olon jäljiltä ja matkailuala kiinnostaa. Las Palmas olisi kätevä vaihtoehto, kun muu perhe asuu osan vuodesta, mutta myös vaihto-oppilasajan Cadiz kiinnostaa ja Sevillahan on myös siinä lähellä… Tässä vaiheessa on monta vaihtoehtoa vielä mielessä – myös monta maata.

Las Palmasin yliopiston matkailualan koulutusohjelma ei taida olla kovin arvostettu, mutta uskoisin siitä saavan silti paremmat eväät ainakin Espanjan ja Suomen väliseen matkailuun kuin Suomessa, missä suuri osa sisällöstä keskittyy Lappiin ja venäläisiin, joskin venäläiset alkavat varmaan täälläkin olla yhä tärkeämpi kohderyhmä.

Tuo notas de corte oli tärkeä termi – kiitos!

Täytyy nyt varmaan ensin odottaa että yo-todistus tulee postissa – jos vaan posti kulkee… Sitä ei kai tarvitse käännättää vaan ainoastaan todistuttaa kopio virallisesti oikeaksi ja lähettää UNEDiin? Jännä nähdä, miten muuntavat suomalaiset arvosanat ja mihin ne sitten näyttäisivät riittävän.