Kyllä Kojo on oikeassa siinä,

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat vaari ihmeissään Kyllä Kojo on oikeassa siinä,

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Toxu
Toxu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.11.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 39

Kyllä Kojo on oikeassa siinä, samoin kun Lumenluojakin, että uudet kirjoittajat ovat enemmän laaja-alaisia ja useamman asian käsittelijöitä kun me ”wanhat sisäpiiriläiset”. Tosin täällä mekin on tutustuttu aikoinaan ja tutuiksi tultu.

Orkin tarkoitushan on nimenomaan ollut käsittääkseni tietojen sekä kokemusten välittäminen ympäri Espanjaa, tosin jämähtänyt melko Fuengirola keskeiseksi.

Sitävastoin en millään saata uskoa kenenkään madridilaisen tahi barcelonalaisen nuorisoseuran edustajan avanneen ketjua ko. otsikolla… Eli ei näitä kaikkia tarvitse lukea jos sattuupi wistottamaan…

Lisäksi on pakko tunnustaa, etten ole viimeaikoina näitä paljoa lueskellut joten en tiedä sitäkään, kuinka paljon kokemuksia on ollut jaettavana mm. Kojolla ko. porukalle.

Mitä soppaan tulee niin parempi kauhoa kai suuauki, kuin soppa rinnuksilla – vai mitä? 😉

Vanhatyttö tekee hienoja tekstejä ja puhuu ihan asiaa, mutta kun ovat vain niin pahuksen pitkiä, että tulee sellainen fiilis kun olisi pamautettu suoraan tiiliskivellä otsaan – ei jaksa lukea noin pitkään. No se toki vain minun pienuuttani ja kärsimättömyyttäni.

Mariittalle onnea soppien järjestelyyn ja mukavia lusikointihetkiä kaikille! Eli annetaan kaikkien kukkien kukkia – vai mitä? 🙂

Nyt otan Motonallen borsasta tulen tupakkaani ja painun partsille palelemaan. 8)