kyllä hävettää

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Hävettäähän se olla suomalainen, ainakin Espanjassa. Ei Suomessa oikein osata. Kun nyt katsoo kahta samaan aikaan vireillä olevaa korruptiojuttua, Suomessa ja Espanjassa, molemmissa oikeiston kova nimi syytettyjen penkillä. Suomessa ikinuori monitoimimies Kanerva ja täällä ” El Cabron” Barcenas.
Suomessa summat liikkuvat taskurahatasolla, muutamia satoja tuhansia, mikä häpeä.
Täällä itse Barcenasilla lienee ollut selvittämättömiä rahoja Sveitsissä 38 miljoonaa ja pikku lisähöysteenä tämän päivän uutisissa Herran vaimolla , joka ei koskaan ole ollut töissä eikä myöskään ole saanut mistään tuloja , oli varaa tallettaa naapuripankkiin 11 miljoonaa. Ja nämä tietenkin euroissa , ei pesoissa.
Tämä ei hävetä, jos rosvoaa , pitää sekin tehdä a lo grande. Kyllä espanjalaiset voivat kulkea maailmalla pää pystyssä.
Ei tarvitse luimuilla kreikkalaisten , ei itäeurooppalaisten eikä minkäänmaalaisten rosvojen edessä.

Rehnistä sen verran , että kuli mikä kuli, palkattu tekemään eu:n nimissä ja puolesta likainen työ. Palkinto seuraa myöhemmin. Sopivan, erittäin hyväpalkkaisen ja vähätöisen suojatyöpaikan muodossa.
Ja varmaan kaupan päälle joku sopiva kunniamerkki ja neuvokseksi tai vastaavaksi nimitys, että ei tarvitse hävetä leijonien ja rappareiden ja rotareiden kokouksissa. Näitä symbooleita hyvät veljet osaavat arvostaa.