Kyllä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
kojo kirjoitti:

Lumenluoja:
”Kannattaa tosiaan mimimoida verot ja olla elintasopakolainen, jotta edes jotain jäisi itselle…. jopa eläkkeestä. Kojohan tuota neuvoa jo noudattaa täysimääräisesti ja kieriskelee eettisissä tuskissaan”

Tapahtui oleellista tervehtymistä eettisistä tuskista, kun tutustuin pariin Facebookin ryhmään, jotka hakevat jopa sopivia äkkilähtöjä persujen pahiten kyrpiinnyttämille. Minähän olen jo siivonnut itseni pois persulasta, no hätä.

”Facebookissa lietsotaan joukkopakoa Suomesta ”
Tutustukaa ja tulkaa hyvälle mielelle.

nyt sekotat ihan täysin lasten itkupotkuraivarit ja todellisen tavoitteellisen maastamuuton. FB on ihan täysin munattomien itkijöiden päivähoitopaikka, jossa voi ”tykätä” sitä sun tätä ilman mitään älyllistä liikettä päässä – riittää kun sormi liikahtaa ja hiiri osuu johonkin napille. Voisit vaikka laittaa kopion maastamuuttajien listasta tähän jatkoksi, niin kysytään sitten 2 vuoden päästä kuka on lähtenyt ja kuka ei… ja mistä syystä.

Iso osa noista itkupotkuraivari-lapsista taitavat olla kokoomuslaisia (ja vihreitä), jotka hävisivät vaalit vaikka yrittävät häviönsä kääntää jotenkin voitoksi suurimman puolueen numeroiden kautta. Vihreät toki laittavat haavoihinsa raparperin lehteä ja nuolevat niitä puhtaiksi. Puoluejohtajan kieli onkin veronmaksajien rahoilla ostetulla punaviinillä desifioitu.