Kyllä…

LINKKI

Johan Toki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Kyllä täälläkin saattaa sattua ja tapahtua, aivan kuten missä tahansa maailmassa. Ihmisten julmuudella ja itsekkyydellä ei aina ole mitään rajoja ja kyllä sitä saattaa sattua yhtä jos toistakin, ihan normaalilla järjellä varustetuille ihmisille myös – valitettavasti.

Tämä on nyt vain yksi tarina, toki surullinen ja vastaavia tarinoita kuulee paljon. On ollut puhettakin siitä, kun ihmisten kulkeminen on nyt vapautunut EU:n myötä, että tulisi perustaa myös sellaisia tahoja, jotka keskittyisivät auttamaan näitä sattumien summien kautta vaikeuksiin joutuneita ihmisiä. Ennen näitä hoitelivat suurlähetystöt, välillä kirkot, nykyisin ei kai enää oikein kukaan…

On niin helppoa vain kohauttaa olkapäitään ja sanoa – ei kuulu minulle/meille. Yksittäisten ihmisten auttamismahdollisuudet pulaan joutuneita kohtaan ovat kuitenkin kovin rajalliset, joten kyllä näihin asioihin tulisi valjastaa hieman isompia koneistoja.

Ja nyt kokoomuslaiset taas huokaavat, demareiden unelmia… 😉 No unelmistakin voi tulla joskus totta! Ei ehkä tänään tai huomenna, mutta sisulla ja sinnikkyydellä kenties jonain kauniina päivänä!

Siihen asti suosittelisin kuitenkin jokaiselle ihan vaikka nyrkkisääntönä varaamaan aina siihen matkakassaan sen verran pahanpäivän varaa, jotta matkalipun kotiin saa tarpeen vaatiessa.

Lykkyä pyttyyn vanhemmillesi ja muillekin vastaaviin ahdinkoihin joutuneille, minulla ei ole vielä toistaiseksi valitettavasti tarjota enempää apua. 8)