Kyl mun tekee mieli …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Tokela tekee hyvää sarjaa jolla on ihan oikeasti merkitystä. Mutta tahtoisin vielä viilata jotakin lukijana, vaikka täti Tokela sanookin tomerasti, että rahasta puhuminen on rahvaanomaista – joten puhun sitten tämän asiani ilmaiseksi.

TÄHDET – kolmella tähdellä ei kauaa erotella lähes hyviä hyvistä tai akanoista ja päinvastoin. Ehdotan että otat ne viisi aikaisempaa käyttöön ja lisäät tähtien määrän mieluummin vaikka kymmeneen.

HINNAT – kyllä se meitä lukijoita kiinnostaa tietää, mikä on paikan hintataso. Eihän sietä tarvitse koko listaa kopioida, kunhan otat jonkin vertailukelpoisen esimerkin tai pari. Ja mielellään meidän muiden yleisemminkin tuntemia. Vaikka omeletin tai pizzan tai jonkun pihvin tai … hinnan esimerkeiksi. Silleen toivoisin.

SITTEN – kysy sinä herranjestas samantien itse, kun olet kerran paikalla! Vaikkapa, että missä omistaja on ennen työskennellyt (ja kokkaako edelleen myös joka päivä vai omistaako ainoastaan). Silleen osaat kertoa sen meillekin.

Muutoin toivotan vain suurta menestystä sarjallesi ja odotan mielenkiinnolla uusien paikkojen esittelyitä. Kiva kun joku viitsii käydä maistelemassa, saadaan silleen tuntemusta. Kiitos!