kuviako?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä hierbabuena
hierbabuena Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.04.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 11

m1r4. Mulla on kyllä ihan hyviä kuvia, joista suurin osa työkoneella. Katson möhemmin jos löytäisin muuteman tältä kotikoneeltakin.
Sataa vettä per**le. Oli tarkoitus viettää oikein vauhdikas päivä tapaksia syöden ja olutta juoden ystävien kanssa, ehkä se onnistuu sisätiloissakin. Olen huomannut yhden mielenkiintoisen asian. Täällä sataa hyvin harvoin ja silloin kuin satelee ja on pilvistä / tuulista niin suurinosa ihmisistä, niin nuorista kuin vanhoistakin käpertyy kotiin eikä halua lähteä mihinkään.
Almeriaan ei tosiaan ole kuin 200km Malagasta ja matka sujuu autolla 2-4 tunnissa. Se uusi moottoritie valmistuu hitaasti ja välillä saa varautua aika ruuhkiin. Kun päätät vierailla, niin laitahan viestiä jos sattuisi olemaan paikan päällä.

OC. Kyllä se puikoilla nuudeleiden syönti kohta jo sujuu kuin leikki. Mä olen siellä Thaimaassa viettänyt eripituisia aikoja 3 kertaa. Lähinnä Etelä-Thaimaassa. Mahtava paikka kaikenkaikkiaan. Olin siellä treenireissuilla urheiluaikoinani. Nyt suunnittelen sellaista kuukauden reissua sinne aasian suuntaan ihan vain lomailemaan. Kohdetta en vielä ole valinnut, mut jos siitä Thaimaasta alottaisi.