Kuvia Suomi päivästä

LINKKI

kris
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Kiitokset kaikille mukana olleille! Hieno päivä tástä saatiin, vaikka sää olikin kuin heinäkuinen Suomi…

Kaupungin johto ja tapahtuman järjestäjät olivat kovin tyytyväisiä ja sanoivat, ettei tällaista väenpaljoutta ole nähty millään aikaisemmilla ystävyyspäivillä (Ruotsi, Irlanti, Saksa). Toivottavasti tästä poikii paljon hyvää yhteistyötä Mijasin ja suomalaisyhteisön välille. Kylällä täällä jo kysellään lohikeiton ohjetta ja mistä saa jatkossa karjalanpiirakoita, joten kyllä tässä Suomea on tehty tunnetuksi myös paikallisille. 🙂

Suurkiitos siis kaikille, kaupungille, esiintyjille, taidenäyttelyn taiteilijoille, tarjoilut hoitoneille ja muille mukana olleille, ihan erityisesti suomalaiselle koululle oppilaiden hienoista esityksistä ja siitä, että saatiin kylään kaiken ikäisiä suomalaisia.

Paikallis-tv teki ohjelmaa pitkät pätkät, koitan ehtiä laittaa linkkejä netti-tv sivulle kunhan niitä sieltä löydän. Tássä nyt aluksi kuvia.

Tervetuloa toistekin Mijasiin, ensi kuussa avataan kylän Picasso museo, jossa on maailman toisiksi laajin kokoelma Picasson keramiikkaa. Kylän karttoja, vaelluskarttoja ja bussiaikataulua ja Centro Finlandian infosta ja Benalmádenassa Radio Finlandian tiloista.