Kusti polkee..

LINKKI

Mariitta
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 102
Vastauksia: 959

Tänään huomasin että postilokerossani näkyi kuori. Avasin kun tiesin odottaa Telefonican loppulaskua. Kokonaista 3 kuorta! Siinä vaiheessa matkalla autoon, joten nappasin vain mukaani. Kun kotiin tullessa aloin tutkimaan, vain yksi oli minulle, loput pitkin taloa 1-4. kerrokseen..Vein kiltisti omiin lokeroihinsa takaisin. Mutta samalla näin, että n 10cm nippu jakamatonta oli noiden lokerikkojen päällä nipussa. Vieläkään en tiedä kolmen vuoden jälkeen, kuka jakaa, kenelle ja milloin? Rappusiivooja joskus lajittelee, jos sattuu olemaan nimet lokerikoissa.

Toinen: postisetä soitti ulkoportin kelloa, satuin olemaan ulkopuolella kohdalla ja tarjouduin avaamaan portin, ei kannata, ei ne varmaan ole kotona? Kuvittelin että suomitapaan paketin olisi voinut jättää rappukäytävään/asunnon oven ulkopuolelle? Paketti matkasi takaisin postiin..

Kolmas: Teipillä kiinnitettynä naapurille tiedoksianto ulkoporttiin paketista, varmaan sinä tuulisena päivänä oli vielä paikallaan, kun saapui ilta 8 jälkeen kotiin?

Neljäs: asuimme noin 7 km Fuengirolasta okt vuorilla, suomalaisen koulun opettaja antoi jälkikasvulle postit, jotka oli pelastanut rappukäytävästä, Paseolta Fuengirolasta. Onneksi tunnisti nimen..