Kuriiripostia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Suoraan kysymykseen suora vastaus: Thaimaa ihan jees, mutta tuommoiselle matkalle en ottaisi kohteeksi Pattayaa vaan esim. Phuketin ja sieltä jonkun rauhallisen (romanttisen) rantakohteen.

Kävimme juuri äskettäin siellä itse testaamassa lyhyen loman ja kun vertaan, voin vakuuttaa että saatte siellä vietettyä rennomman loman – paitsi jos – mikäli haluatte keskittyä vain ostoksiin, syömiseen, huvitteluun jne. niin sitten voitte tulla vaikka Pattayalle. On täälläkin nimittäin rannat, mutta ei alkuunkaan niin leppoista lomatunnelmaa kuin muualla.

Poikamiehet ja petturit: Pattayalla tapahtuu. Tervetuloa!

Huom: Tässä julkaistut matkakohteita koskevat mielipiteet ovat täysin henkilökohtaisia eivätkä välttämättä edusta yleistä mielipidettä tai ole sitovia minkään tai kenenkään suhteen mistä syystä lukijan tulee suhtautua niihin varauksin joskin huomioiden että mielipiteiden esittäjä on ilmaissut kantansa parhaaseen tietoonsa ja kokemuksiinsa perustuen ollen voimassa julkaisun ajankohtana kuitenkin huomioiden paikalliset olosuhteet ja aikaerosta johtuvan varhaisen hetken.

MUTTA NYT ENSIN – HYVÄÄ LOMAA ESPANJASSA!