Kumppani

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

Miksi naiset niin sankoin joukoin hakeutuvat läheisiin ihmissuhteiin, tai ylipäätään minkäänlaisiin suhteisiin näiden miesten kanssa? Jos minä menisin ehdoin tahdoin karhun luolaan, niin eikö minua pidettäisi mielipuolena, kun henkitoreissani juuri ennen kuolemaani saisin sanottua, että ajattelin voivani ottaa petoeläimen hallintaani, paljain käsin?

Miksi naiset samanaikaisesti suhtautuvat ylenkatsovasti heikkoihin, mutta kiltteihin miehiin?

En todellakaan halua syyllistää naista, mutta miksi mieleeni hiipii vanhan pikkalaulun sanat vuosikymmenten takaa:
– ”Hän on mun, hän on mun, lökäpöksyni mun, hän on laiha, ja muutenkin arka..”
😕

Minä luulen, ja uskon, että tämä naisten käytös johtuu ihan biologiasta. Ihminen on yksi eläinlaji muiden joukossa ja kaikkien eläinten käytöstä sukukypsássä iässá mááráä suvunjatkamisen vietti. Ja kuten ihmisurokset hakevat lanteikkaita naaraita – lanteikas on hyvá synnyttäjä, niin naaraat (naiset) hakevat hyvää siittäjää, jollaiseksi tállainen lihaksikas karju uskotaan.

Ja rakkaus, se josta lauletaan ja soitetaan, sehän on vain hormonitoiminnan tulos ja ohjaa lisáántymiskáyttäytymistä. Ja ilmeisesti ihmiselläkin on haju, jota sitten sukupuolet seuraavat sopivan parittelukumppanin luokse. Ei kovin romanttista. 🙂 🙂 🙂 🙂 Mutta hyödynnetään parfyymiteollisuudessa 😉