Kulttuurit rikastuttavat

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Hola Barcelonasta! Kulttuurit rikastuttavat

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Minä osaltani totuttaudun thaiprinsessan elämänarvoihin ja hän puolestaan minun. Lisähöysteenä on ympäristöämme kummastuttava ikäero, joka ei tunnu kummemmin itseämme haittaavan. Tärkeämpää on keskinäisten arvojen ja ymmärrysten oivaltaminen, joustot ja vaihtarit – scratching each others backs.

Kun toinen on kotoisin pienestä kylästä, joskin suuremmissa ympyröissä sen jälkeen kouluttautunut ja työskennellyt, toinen puolestaan stadilaiset kuviot itseensä imenyt ja luovaa työtä tekevä vesseli, niin molemmat voittavat – niin tunnen ja ajattelen.

Tärkeintä on, että molemmat osallistuvat eikä yksin toinen sopeudu. Buddha opetti aikoinaan, ettei sinun tule ottaa toiselta mitään sellaista, mitä hän ei halua sinulle antaa ja se soveltuu myös parisuhteeseen. Funtsi sitä ja jatka rohkeasti niin pitkälle kuin itsestäsi hyvältä tuntuu. Mutta älä myöskään pelkää lopettaa, jos epäröit.

Olen muualla muistuttanut, että tärkeintä on lähteminen, mutta parisuhteessa yhtä tärkeää on lähentyminen. Ja tila – riittävä tila molemmille.