kulttuurista taas

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä guanche
guanche Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.10.2006
Kirjoituksia: 34
Vastauksia: 708
icomad kirjoitti:

Jalkapallon arvokisoissa Espanja pärjää aina paremmin kuin esim. Englanti. Ja ainoat maat jotka oikeasti voivat arvokisoissa pärjätä ovat Brasilia, Ranska, Italia, Argentiina, Portugali ja Espanja. Toki yllätyksiäkin joskus löytyy.

Barcelonassa ja Real Madridissahan on yhtä paljon Espanjalaisia pelaajia kuin esim. ManUssa ja Chelseassa englantilaisia. Lisäksi esim. Liverpool saa kiittää Torresta siitä että pääsi Mestareiden liigassa ja valioliigassa niinkään pitkälle.

Suomi ei tule olemaan sivistynyt valtio ennenkuin Jalkapallokulttuuri saadaan nostettua yhtä korkealle tasolle kuin se on muissa maissa, ja kun ihmiset lopettavat jääkendon seuraamisen vain siksi koska Suomi pärjää siinä.

En verrannut Espanjaa esim. Englantiin, kerroin vain totuuden, että Espanja ei arvokisoissa ole pärjänyt.
Paitsi, että Englanti on ollut lajin maailmanmestari, jos nyt välttämättä halutaan vertailla.

En verrannut seurajoukkueitakaan muiden maiden joukkueisiin… kerroin vain totuuden siinäkin.

Jokainen kirjoituksiani seurannut, tietää, että olen suuri jalkapallon ystävä ja seuraan kaikkia Euroopan tärkeimpiä liigoja aktiivisesti … suorina lähetyksinä taivaskanavilta, mutta en nyt kuitenkaan olisi samaa mieltä kanssasi siitä, että Suomi ei tule olemaan sivistynyt valtio ennenkuin Jalkapallokulttuuri saadaan nostettua yhtä korkealle tasolle kuin se on muissa maissa ….
Suomi on erittäin sivistynyt valtio, jääkiekon suosiosta huolimatta hah!

Mitähän tekemistä jalkapalloilulla ja sivistyksellä on toistensa kanssa? 🙂

Loppupeleissä, jokainen kai saa päättää seuraako jääkiekkoa, jalkapalloa, vai peräti kyykkää, tai akankantoa ….
Vaikka mielestäni jalkapallo on joukkuepelien ehdoton kuningaslaji, eivät kaikki ole samaa mieltä ja sen mielihyvin hyväksyn.

Leppoisaa sunnuntaita 🙂