Kulttuuri

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä icomad
icomad Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.05.2008
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 3
devspain kirjoitti:

Nyt se on sitten nähty! Totaalinen kulttuuriero maiden välillä ja suomen idioottaimainen lainkuuliaisuus!

Erään suomalaisen iltapäivälehden mukaan Suomi-USA jääkiekko-ottelu jäi suomessa jatkoajan vuoksi monilta näkemättä ”eräässä/eräissä” suomessa sijaitsevassa ravintolassa/loissa siksi, että lain mukaan ravintolan piti sulkea ovensa juuri jatkoajan alkaessa, joten pelin katsojat ”heitettiin pihalle”!

HUH-HUH. Jos Espanjassa olisi esimerkiksi jalkapallon mm-kisoissa Espanja pelaamassa pääsystä mitaliotteluihin, niin täällä poliisi tulisi AVAAMAN väkipakolla ravintolan jos joku hullu ravintoloitsija olisi sulkemassa paikkaa kiinni!

Missä muussa maassa kuin suomessa voi tapahtua niin, että kansalaisilta estetään ”joukkohurmio” sulkemalla ravintola KANSALLISPELIN ja MITALIOTTELUUN pääsyn sijasta vain siksi, että laki sanoo että ”ravintola kiinni”….

Kyllä on suomella oppimista kulttuurissa! Voisiko joku mahdollisesti tätäkin palstaa lukeva suomalainen aktiivipoliitikko vastata miksi näin yhä toimitaan ja milloin suomesta saadaan aikaiseksi sivistysyhteiskunta, jossa saa tehdä asioita, jotka ovat yhteiskunnan eduksi (=lue: kansallismielisyys, suomen kannattaminen ja yhteinen ilo suomen pärjäämisestä kisoissa)!

jääkiekkoahan ei mitenkään voi edes yrittää verrata Kuningas Jalkapalloon, tässä tapauksessa on ihan oikein, että ravintolat suljetaan oikeaan aikaan. Jos joku nyt välttämättä haluaa katsoa jääkiekkoa, katsokoon kotonaan.

guanche kirjoitti:

Tätähän ei ole voitu milloinkaan todeta, sillä Espanjasta ei ole jalkapallon arvokisoissa mitalliotteluihin, se lennätetään laulukuoroon viimeistään välierissä, jos pääsee sinnekään asti… hahahahaaa!

Eikä muuten olisi seurajoukkueillakaan, jos joutuisivat pelaamaan espanjalaisilla pelaajilla.

Tuohon kulttuurin oppimiseen en sanokaan mitään, jätän sen aivan omaan arvoonsa, sillä sehän oli vitsi, eikö niin? Joten se siitä!

Jalkapallon arvokisoissa Espanja pärjää aina paremmin kuin esim. Englanti. Ja ainoat maat jotka oikeasti voivat arvokisoissa pärjätä ovat Brasilia, Ranska, Italia, Argentiina, Portugali ja Espanja. Toki yllätyksiäkin joskus löytyy.

Barcelonassa ja Real Madridissahan on yhtä paljon Espanjalaisia pelaajia kuin esim. ManUssa ja Chelseassa englantilaisia. Lisäksi esim. Liverpool saa kiittää Torresta siitä että pääsi Mestareiden liigassa ja valioliigassa niinkään pitkälle.

Suomi ei tule olemaan sivistynyt valtio ennenkuin Jalkapallokulttuuri saadaan nostettua yhtä korkealle tasolle kuin se on muissa maissa, ja kun ihmiset lopettavat jääkendon seuraamisen vain siksi koska Suomi pärjää siinä.