kulttuureja

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä VillaMartin
VillaMartin Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.05.2012
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 63

Torreviejassa asuu todella laaja kirjo ihmisiä. Löytyy afrikkalaisia ja islantilaisia. On venäläisiä ja perulaisia. Onko sillä väliä? Suurin joukko espanjalaisten jälkeen ovat muuten englantilaiset.

Koko kylä on kyllä aikalailla keskittynyt turismiin. Ja sen mukaisesti iso osa asunnoista on tyhjänä lukuunottamatta omistajiensa kesälomia ja muita satunnaisia vierailuita. Näin ainakin tällä hetkellä. Niin että jos haluat tutustua ensin paikkakuntaan, löydät varmasti hyvän vuokra-asunnon tutustumisretkeä varten. Jos et halua tutustua, vaan ainoastaan ostaa itsellesi asunnon satunnaisesti sopivalla hinnalla niin mikä ettei.

Kaikki pankkien ilmoitukset eivät aina ole muuten välttämättä halpoja. Villamartinissa myydään pankin toimesta 3mh asuntoa 186500 euron hinnalla, vaikka viimeisin kauppa samassa yhtiössä on tehty 85000 euron hinnalla. Niin että tarkkana saa olla. Taloyhtiöstä muuten löytyy aina presidentti, jolla on tiedossa omistajat ja yhtiössä tehtyjen kauppojen hinnat. Niin että jos sopiva löytyy niin suosittelen juttelemaan ennen ostoa kyseisen henkilön kanssa. Voi säästyä ikävältä yllätykseltä.