kukin miettii tavallaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mulla on jo sulat siivistä harventuneet sen verran ettei pysty lentelemään kovin korkealla. Voisiko johtua siitä , että kun näkee näitä työnhakuun ja asumiseen liittyviä kysymyksiä mulle tulee monennäköistä ihan oikeaan reaalielämään liittyvää mieleen. Ihan niinkin arkinen asia kuin liikkuminen.
Kun mulle ei tule ekaksi mieleen , että duunipaikka on suomibaari tai puh,myyntifirma Bolingerissa ja asuinpaikka suomalaiselta vuokrattu kämppä samasta paikasta, niin töihin meno vaatii aika usein vaikkapa auton tai moton.Niin ainakin suurin osa espanjalaisia kulkee töihin ja siestan takia kaksi kertaa päivässä ja tämähän ei ole ihan ilmaista täälläkään.Julkinen liikenne on täällä mitä on. Mä en sitä käytä , en mä käyttänyt Suomessakaan. Mun duunit ja työajat vaativat oman auton käyttöä. Kannattaa miettiä tätäkin puolta asuinpaikkaa valitessa. Ja mitä kuluja ja käytännön toimia se tuo eteen.
Luenko mä näitä jotenkin väärin kun mä näen tekstistä, että kysyjä on tulossa parin viikon tai kuukauden päästä kokeilemaan onneaan Espanjaan. Ja kertoo samaan syssyyn ettei osaa espanjaa. Ja siihen vastataan , että olisi hyvä opiskella espanja ensin, sitten täällä on paljon kivempaa.
Normaali-ihmisellä kielenoppimiseen menee vuosia.
Voisi olettaa , tai mistä mä tiedän, että vähänkin vakavasti asiaan suhtautuvat kyllä aloittavat kielten opiskelun heti kun tietävät espanjan suunnitelmistaan.
Ja koska tää monen mielestä on taas ikävästi ja negatiivisesti kirjoitettu niin apu on lähellä, hyymiöitä peliin, 🙂 🙂 🙂 🙂 , näin ja taas voitaisiin olla kavereita.
Tässä nyt pari juttua. Näihin väkisinkin törmää jos tänne tulee ihan oikeasti uutta elämää hakemaan.
Ihan toinen juttu on se jos tänne tulee Isin ja Äidin rahoilla viettämään välivuotta tai bilettämään muutamaksi kuukaudeksi. Se on ihan oikein ja suositeltavaa , mutta kuten sanottu ihan toinen juttu.