Kukapa siihen ”kysymykseen ”

Uusimmat Keskustelu Yleistä Synninpäästö KELA:n etuudet ja oleilu Espanjassa Kukapa siihen ”kysymykseen ”

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Kukapa siihen ”kysymykseen ” oikeasti voisi vastata. Mä käsitin sen retorisena kysymyksenä , joka on enemmänkin oma kannanotto kuin oikea kysymys.
Ja ihan vaan vähänkin pyörittelemällä kysymystä , ainakin minä, tulee siihen tulokseen , että ei se kovin todennäköistä ole. Eihän ne tuet , edes Suomessa , niin suuret ole , että normaalin lapsiperheen elämisen lisäksi niistä jäisi rahaa operoida kuitenkin aika vaativa ja kallis maastamuutto-operaatio.
Ja jos perhe edustaa yhteiskuntaluokkaa joka elää yhteiskunnan tuilla jossain perähikiällä voi olla että valmiudet muuttaa maasta onnistuneesti ja vielä niin , että yhteiskunta maksaa kaiken , puuttuvat.
Ja Espanjan päässä vaaditaan kielitaitoa, runsaasti vaivannäköä ja paikallistuntemusta. Tai sitten kallista suomenkielistä apua.
Lasten koulut, asuminen ja kaiken elämiseen kuuluvan järjestäminen vuoden tai parin takia voi tietenkin joidenkin mielestä kannattaa. Mä saan jo asian ajattelemisesta stressin.
Ja kaikki vielä säätäen kelan , fattan ja koko byrokraattisen hoidon kanssa.

Elämä täällä näyttää ihan eri puolet jos takana on fyrkkaa, oma kämppä ja ajan käyttö vapaata. Se on herrasmiehellekin ja vaativammallekin daamille (ehkä) sopivaa elämää.
Jota voi varovasti suositella. Eikä sekään kaikille sovi. Vaihtelevista syistä.