Kovat kundit

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
Arnold kirjoitti:

Jaaa..? Saattaiskohan johtua siitä, että ne espanjalaiset poliisit on tunnetusti sen verran kovia kundeja, ettei niiden tarvitse näytellä sellaista. ”Asiakkaat” uskoo ihan muutenkin, että ne osaavat olla tosissaan, jos tilanne vaatii. Ei perusluonteeltaan kiltin ihmisen tarvitse olla mikään vätys.
=o)

Näinhän se on!
Mitenkään yleistämättä, tunnen suomalaisia pollareita eri asemassa olevia, enkä olisi koskaan voinut kuvitella yhdenkään heistä kanssa meneväni avikseen…osa pieksää vaimoja ida y vuelta (kuten ukot monista muistakin ammattiryhmistä).

Ja sitten NAPS espanjalainen virkaveli tulee ja vie jalat alta…ja olen sitten tutustunut compañeroihin kaikista ryhmistä PL, CNP…GC ja kaikki ovat siviilissä ihan hauskoja tyyppejä, eli sen verran kovia kundeja että on varaa olla symppis…

tuisku kirjoitti:

Kylla ne kytatkin saa ”pehmennettya”….suomalaisella sisulla..nim:21 v.kokemus! 😉

NÄIN ON!
Tai siis meillä se menee, että kyttäkin saa pehmennettyä suomalaisen sinkkuna pysymisen sisun…ja odotas nyt meillä on kulunut yhteistä aikaa melkein 5 vuotta tunnettu ollaan 10 vuotta…

En suosittele espanjalaista puolisoa tai poliisia jokatytölle, mutta minulle sellainen on osoittautunut erinomaiseksi.

Lisäksi mielestäni espanjalaiset miehet ovat tunnetasolla erinomaisia isiä ja osallistuvatkin minun kokemukseni mukaan enemmän kuin suomalaiset (varmasti suomalaisissa on hyviä isiä minä en ole tavannut monia).

Mutta ketjun otsikkoon:
Eilen maailmanmestaruudenkin voittaneessa joukkueessa on poikia (miehiä) komioita:

Xavi…
Ikerrito…
ja pikkupojjjaat päälle…hih.