Kovat ajat tulossa….

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanja Kovat ajat tulossa….

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Kuules vanhatyttö – sallinet tytöttelyn – Espanjassa ovat jotkut asiat paremmin, mutta se perusturva….

Työttömän osa ei ole helppo ja pian espanjalaisen koko perhe on 420€/kk varassa. Sillä ei laskuja maksella ja ruokaa ostella viidelle penskalle sen jälkeen kun iskän röökit, viinit ja käynnit putiklubissa on kustannettu. Ja sitten kun 6 kk ovat nauttineet tuota ruhtinaallista avustusta tulee jatkossa tasan 0€. Sossuun meno ei auta vaan joko sukulaiset jeesaa, kerjäät, varastat tai kuolet, jos uutta duunia ei löydy – jopa 20% kansasta kokee tuon kohtalon iso joukko alkaen jo tämän vuoden alkupuolella. Espanja S.A. firman pussi on tyhjä ja lainarahaa ei voi määrättömästi ottaa.

Länsimaiden kohtalona on muutoinkin ajautua tuota kuilua kohti, koska muualla maailmassa työvoima on halvempaa ja vähintään yhtä hyvää ja ennen kaikkea motivoitunutta. Suomessa lakkoillaan ja vaaditaan entistä parempia etuja, lisää liksaa, parempaa sosiaaliturvaa, pitempää palkkaturvaa… vaan kun ei ole maksajia – tosiasiassa liksat pitäisi vähintään puolittaa, jotta pärjäisimme, jos silloinkaan…! Jos eläkettäkin tulee vain puolikas, sillä pärjää paremmin Espanjassa kuin Suomessa. Jos käväiset USAn puolella, siellä tuo maailman varallisuuden uusjako näkyy jo selvästi. Intia ja Kiina ovat voittajia ja maailman kansojen elintaso lähestyy toisiaan: toisen osan laskee ja toisen nousee.

Länsimaissa tulee 30% pärjäämään jatkossakin aivan loistavasti, 50% kohtuullisesti ja 20% kärsii ja paljon. Suomen seuraavan vaalin voittajan ikävänä tehtävänä on karsia, leikata ja taas karsia. Se pitäisi aloittaa jo nyt, mutta vaaliasetelmat eivät sitä salli ja talvisodan henkeä voi vain haikailla..