Kotipizza – lisää suolaa haavoihin, osa 2.

LINKKI

turboman1
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.01.2008
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 179

Guuklasin tuossa vuodatukseni ja kivastihan se oli noussut – jo toiselle sivulle ja ihan siihen uutisen viereen, jossa kerrotaan ko. yhtiön ja yrittäjien hyvästä tuloksesta = rahat pois palikkapäiltä… 🙂 (omat ketsupit asiakkailla ei tuo kuluja, vesi 3600 euroa per kuutio syöjille ja noutopizzakin mahtuu povitaskuun…)

Ohessa uutinen Ilkasta, joka todistaa sen, että asiakas maksaa aina…ja erityisesti Kotipizzassa asioidessaan.

Odottakaahan vaan, niin kohta siellä on se vessamaksukin… 😉 …ehdotin sitä muuten ko. putiikin tj:lle…iso hätä 2e ja pikku hätä 1e… 🙂 🙂

”Kotipizza palkittiin jälleen parhaana franchising-ketjuna

Julkaistu: 24.04.2009 21:43

Kotipizza Oyj on voittanut franchising-yritysten ja -yrittäjien tuloksellisuutta ja menestystä sekä keskinäistä paremmuutta mittaavan kilpailun. Se palkittiin vuoden 2009 franchising-ketjuna Suomen Franchising-Yhdistys ry:n järjestämässä Franny-Gaalassa.

Kotipizza-ketju ansioitui kilpailussa erityisesti erinomaisten ketjun ja yksittäisten franchising-yrittäjien taloudellisten tunnuslukujen sekä jatkuvan kehitystyön ansiosta.

Ketju on kasvanut 22 toimintavuotensa aikana Pohjoismaiden suurimmaksi pizzeriaketjuksi, jolla oli vuoden 2008 lopussa Suomessa 243 Kotipizza-myymälää yli 130 paikkakunnalla Suomessa. Näistä 237 oli franchising-yrittäjien johtamia.

Kotipizza on valittu myös vuonna 1992 vuoden franchising-ketjuksi.”