Kotikaipuu?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Olen asustellut kuusi vuotta poissa Suomesta ja minulla ei todellakaan ole tippaakaan koti-ikävää – ei varsinkaan kesä-ajan ulkopuolella. Kesällä pari kuukautta Suomessa on ihan kiva.

Tämä TV-kokeilu lähti enemmänkin siitä, että hatutti tuo TV Finlandin huono tarjonta. Vaimoni katselee mielellään MTV3:n amerikkalaisia sarjoja (CSI, Home, etc) ja niiden seuraaminen suomenkielisellä tekstillä on toki mukavampaa kuin ilman…. Tiedän, että kaverini vaimo on taasen seurannut joitain suomalaisia sarjoja jo vuosia ja ei halua keskeytystä, kun tulee tänne pariksi kuukaudeksi vuodessa… Kyllä tuo ”Tanssii tähtien kanssa” ohjelmakin tuntui olevan monelle mieleen viime keväänä ja sekään ei tullut TV Finlandista.

Toistaiseksi investointini on hurjat 80€ ja jos vien koneen poikani hoivaan, investointi on edelleen yhtä hurja, koska pojallani on jo tuo 10/10 yhteys muista syistä. Haluan muutoinkin nykyistä vauhdikkaamman linjan tänne Espanjaan. En laske hintaa käyttämälleni työajalle – menee enemmän harrastuksen piikkiin. Tuo TV Finlandin katselulupa taitaa olla kalliimpi kuin mainitsemani 80€….

Saksalaiset voivat katsoa sateliitin kautta jokseenkin kaikkia kanaviaan. Tällä globalisaation aikakaudella kaipaan tiedon vapaata liikkumista. Toki seuraan jonkin verran myös paikallisia kanavia ja erityisesti englanninkielisiä uutislähetyksiä (mm. Sky News). Se pääpointti on: vapaus valita!