Koska

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma A.K.R. Koska

LINKKI

maijako53
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.03.2013
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 43

moni kieltää pontevasti eri mediassa, että olisi ko. 54 vuotias alueella hyvin tunnettu espanjansuomalaisen median toimittaja. 😉 asia ei ole muuten ko. penkomisen ja muun vaivan arvoinen.
KOJO: nimikirjaimet helppo todentaa rannikon toimittajista. Leirintäalue-> matkahuolto->elinkeinoharjoittaja tuo esille ko. nimikirjaimeen liittyvän ikä -yhteyden eli 54 v.
🙂 eli A.K.R 54 v on kytkettävissä yhteen ja samaan hlöön. Kyseessä ei ”tietenkään” ole meidän kaikkien tietämä A.K.R vai onko A.K.R 54 v. ?

Lisäksi. Kun uutinen tuli julki SE -lehdessä, asia hymyilytti ja se siinä. Kun ES -lehti kielti, asia edelleen hymyilytti, ja se siinä. Kun Fu -lehti kielti, asia muuttuikin mielenkiintoiseksi. Kun kaikki otti etäisyyttä ko. toimittajaan, samalla asiaa pidettiin esillä. Väittäisin, että Fu -lehden viimeinen ilmoitus ko. asiasta oli myös hyvin provosoiva ja provosoidutaan sitten eli :-). Tämän aiheen viimeinen ilmoitus on taitavaa manipulointia, johon tartuin tietoisesti.

Perusoletus on, että täytyy luottaa poliisin antamaan tietoon: A.K.R, ikä 54 vuotta, espanjansuomalainen toimittaja, Mijas. Nimikirjaimien takana oleva nimi ei tule sakottamisen yhteyessä esille, jos menisi tuomioistuimeen ja tulisi tuomio, silloin kyllä. On järkevää ja lunnollista kieltää asia ja uhata käräjillä, koska nimeä ei voi todentaa (poliisi ei voi nimeä julkaista) ja asia jää siihen.