Korttihuijaus

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Pankilta tuli oheinen kirje päiväyksellä 12.10.2009 (hieman lyhennettynä):

Olemme saanet kansainväliseltä MasterCrdilta tiedon korttitietojen kopioinnista Espanjassa, jonka yhteydessä muutamien korttien tietoja on mahdollisesti joutunut vääriin käsiin. Näiden korttien joukossa on myös Teidän MasterCard kotiinne tiedot. Mikäli korttinne tietoja käytetään tämän kopioinnin takia väärin, teille ei koidu väärinkäytöksestä taloudellista vastuuta.

Olemme tilannet Teille uuden MasterCard kortin ja tunnusluvun, jotka saatte noin 2 viikon kuluessa. Saatuanne tunnusluvun kotiinne, voitte hakea uuden kortin omasta konttoristanne. Voitte käyttää nykyistä korttianne siihen asti, kunnes saatte uuden. Tulemme kuitenkin sulkemaan nykyisen korttinne torstaina 29.10.2009.

jne….

Korostamme vielä, että yllä olevat toimenpiteet tehdään varotoimenpiteenä eivätkä mahdolliset rikollisten väärinkäytökset koidu maksettavaksenne.

Vaan kuinkas kävi….

Kortti on suljettu jo nyt ja verkkopankilla näkyy uuden kortin numero ja ilmoitus, että uusi ei ole vielä voimassa. Eli juuri nyt en voi edes tarkistaa netistä tapahtumia, onko korttia käytetty väärin… tai käyttää vanhaa korttia.

Olisi kiva tietää, miten huijaus on tehty? Itse olen käyttänyt korttia vain bensa-asemilla, tiemaksut, ruokaostokset Alcamposta ja internetosto Skypeltä. Skype puhelimet toimitettiin Gironasta eli sielläkö se vuoto oli? Mistä muut ”uhrit” ovat tehneet ostoksia?