Korskeana vielä nostan jalkaa!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 23 Korskeana vielä nostan jalkaa!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Rontti kirjoitti:

Hei Vanhauros ookko käyny …

Rontti se jallittaa mua vanhemmaksi kuin haluan olla.

Kun nyt Espanjassa annettavasta hieronnasta puhutaan, niin joo, olen saanut semmoista sikäläisen koulun käyneeltä urheiluhierojalta – ja näin onkin sujuvaa sitten siirtyä espanjansuomalaisena ulkomaille.

Olen toki Thaimaassa nautiskellut hieronnasta. Itse asiassa olimme viimeksi eilen illalla prinsessan kanssa ottamassa jalkahieronnat (polvet ja siitä alaspäin, hoito kestää tunnin ja sen päätteeksi hierotaan myös käsivarret hartianseutu ja hieman päätäkin). Tunnin systeemi maksaa keskusta-alueella ner nuppi noin 4,40 euroa ja täällä etupäässä thaimaalaisten asuttamalla sivummalla n. 25% vähemmän.

Toinen muoto jota harrastamme (hierotutamme siis joko jalat tai koko kropan ainakin kerran-pari viikossa) on öljyhieronta. Koko kroppa saa silloin tunnin rentouttavan käsittelyn ja siitä maksamme noin 6,60 euroa – tai jälleen vähemmän tässä lähistöllä.

Varsinaista thaihierontaa en ole ottanut. Siinä ihmisen jäseniä myös poljetaan sekä väännellään kummallisiin asentoihin ja sanovat sen tekevän hyvää. Olkoon sitten niin, mutta on asioita joita en halua edes kokeilla. Benjihyppy on toinen semmoinen. Enkä ole savolaista sisälmyssoppaa syönyt, enkä syö.

Koska tämä on Espanja-sivusto huomautan lopuksi, että kaipaan täällä kovasti Josén kuppilan aamuisia pitufo y cafe con leche -tuokioita. Ja maistuisi mulle taas myöskin una caña y tapa. Juustoja ei tahdo saada mistään (semmoisia todella hyviä) ja Orkki alkaa huolestuttavasti vierastuttaa, kun tunnen nyt asuvani jossakin silleen, että muutun ulkopuoliseksi. Tai ainakin turistiksi.