KORJAUS

LINKKI

pauliina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.02.2007
Kirjoituksia: 67
Vastauksia: 641
tapanisaari kirjoitti:

pauliina kirjoitti:

Ihmiset ovat vuosikymmeniä odotelleet, että asuntojen hinnat rupeaisivat laskemaan. Niin on käynyt vain muutamia kertoja, ja hetkellisesti. Jopa Espanjassa kauppansa tekevien hinnat ovat jo taas hienoisessa nousussa.

Pauliina ei taida ymmärtää kansantaloudesta mitään. Vuosikymmenenet ovat espanjassa nouseet vain koko ajan (suomessa ovat pysneet aika tasasena) sen verran mitä nousee on tultava alas aina 10 tai 20 vuoden välein tulee nousun huippu ja lama. Se on väistämätäntä. Suomessa hinnat pysyy aika hyvin kohdallaan, mutta espanjassa on tultava niin alas että kauppa alkaa käymään (sama kun venäjällä 5000e maksoi asunto)Pankeilla oln 1.5 miljoonaa asuntoa myymättä ja huutokaupat 80% tyhjiä, Nyt hinnat on laskenut hiljaa ja seisoo (mikä tarkotta että ilmaa myyjän ja ostan välillä)joten jotta kauppa alkaa taas käymään hinnat on tiputtava vielä niin paljon suhteessa miten ne on ylimitoitetusti nousseet monin kertaiseksi. Tarkoitta sitä että pyyntihinnasta nyt puolet pois vähintään. Toisin sanoen 50.000 euron studio maksaa oikeesti 10.000e, Sanokaa mun sanoneen.
Opiskelkaa ensin kansantaloutta ja tulkaa sitten mun kanssa väittelemään !![/quote]

HEI TAPINISAARI,

joko ohjelmassa on virhe tai olet muokannut teksiä minun kirjoittamaksi, joka ei ole korrektia. Kyseessähän on Frankin kirjoitus ! Itse olen aivan toista mieltä, niinkuin ketjusta huomaat. Ymmärtääkseni kansantalouden eikä rahoituksenkaan ymmärtämisessäni ole mitään vikaa, tai sitten työnantaja on tehnyt virhearvioinnin.

Täsmällisyyttä pyydän, etenkin kun kirjoitus on arvostelevaan sävyyn