Kommentti

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:
devspain kirjoitti:

Vilperi kirjoitti:

Ainakin toistaiseksi lyhytaikaista käyttöä Espanjassa ei näytä tarjoavan muut kuin Vodafone prepaid-kortilla ja nyt tulee sitten testattua sen käyttöominaisuudet tällä viiden viikon reissulla Granilla. Yhteys toimii kyllä hyvin ja siirtonopeuskin on n.500 kb/s täällä Palmasissa, mutta toistaiseksi on arvoitus tuo käyttämäni bittien lukumäärä, joten jos jollain on antaa hyviä vinkkejä, että miten sitä tiedonsiirtoa voin seurata, niin otan kiitollisuudella vastaan!!

Seuraa dataliikennettä vaikka sillä samalla Vodafonen ohjelmalla, jolla otat myös yhteyden.
BTW: Yoigo tarjoaa jatkuvaa sopimusta, jonka saa tauolle ja sitten taas takaisin eli prepaid ei ole (välttämättä) ainoa vaihtoehto!

…hieman tarpeesta riippuen tietty prepaid voi olla ainoa järkevä.
[/quote]

Ei mulla ole mitään Vodafonen ohjelmaa käytössä!! 🙁
Mulla kun on peukalo keskellä kämmentä noissa tietsikkahommissa, niin en ole edes käynyt missään Vodafonen sivuilla; tuo mokkula kysyy salasanaa yhdistettäessä ja kun sen on sinne tarjonnut, niin se kysyy että haluatko yhdistää vehkeen verkkoon, tai useimmiten tietsikan aukaistessa tulee vain Globetrotterin kuva tuonne oikeaan alalaitaan ja sieltä kun klikkaa sillä oikeanpuoleisella näppäimellä tulee valikko jossa on teksti ”connect” ja sen jälkeen menee joku sekunti, niin yhteys on käytössä.

Kiva nähdä kauanko tää yhteys toimii tuolla maksamallani 40 ekellä, koska aika hulvattomasti olen yhteyttä rasittanut esim. käyttämällä sitä TV-Kaistan katseluun kun sellainenkin tuli otettua koekäyttöön (5 ekellä viikoksi)
Onneksi nyt asustan Palmasissa ja jos ja kun yhteys jossain vaiheessa katkeaa, niin voin käydä lataamassa kortille lisää bittejä pienen kävelyreissun muodossa ja samalla tulee hoidettua muutkin asiat. 🙂
Hinnastaan huolimatta näyttää tuo Vodafonen prepaid kuitenkin pelittävän hyvin näin pienellä kokemuksella; telkkariakin pystyy kattelemaan näillä nopeuksilla mitä täällä Palmasissa on mulle tarjolla, joten toistaiseksi suosittelen.
Saa sitten nähdä mitä mä kerron sen reilun neljän viikon päästä!? 🙂

Sorry Devspain; mä joskus kysyin tuota lähettävän sähköpostin palvelinta ja annoit joitakin vaihtoehtoja. Nyt mä en kuitenkaan löydä noita vastauksia foorumin hyvästä etsintäkoneesta huolimatta ja kun olen ollut sen verran tyhmä, niin ei tullut niitä tallennettua jonnekin muistiin konheelle, joten viitsitkö toistaa nämä vaihtoehdot. smpt.airtelnet.es ei ainakaan toimi. Vai pitääkö poistaa tuo smpt?