Kommentoin itseäni

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki varoitus autoilijoille Kommentoin itseäni

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
devspain kirjoitti:

blues kirjoitti:

Moottoritie on tyhjillaan koska samaa vauhtia voi painella rannallakin…..

Ei vaan moottoritie on tyhjillään, sillä se maksaa aivan liikaa kilometreihin nähden ja siinä on aivan liian vähän liittymiä (tullien vuoksi), jotta siitä pääsisi käteväsi sinne mihin haluaa.

Kannatan 60 rajoitusta rantatielle heti kun hallitus älyää ”ostaa” maksutien ja siitä tulee ilmainen. Näin saataisiin onnettomuuslukujakin pienemmiksi ja rantatie ruuhkattoma(mma)ksi.[/quote]

Kommentoin itseäni, sillä luin juuri tänään Sur-lehdestä, että (ainakin) välillä Marbella-Estepona saa ajaa maksutiellä ilmaiseksi jos pysyy 80km/h vauhdissa! Onko jopa Fugesta Marbellaan sama systeemi?

Siis mitä hel***iä. Kukahan idiootti päättäjä on nyt tehnyt tällaisen erityispäätöksen, että ”rahalla saa ja hevosella pääsee”? Mahtaa liikenneonnettomuudet moninkertaistua silläkin tiellä kun marokkolaisten >400% kuormaan ladattu vanha mersu ranskan kilvissä matelee jouset nitisten ja heiluen <70km/h ilmaiseksi ja samaan sotkuun maksavaiset (ja kuolemattomat) espanjalaiset ajaa 120(+)!

Sus siunakkoon sanon minä. Tämä systeemi oli (onko vieläkin?) käytössä Italiassa, jossa kuutiotilavuus määräsi moottoritienopeuden. "Pikkufiatilla" sai ajella 90km/h ja Ferrarilla 130km/h. Ja tilastot kertovat tarinaansa… HUH-HUH!