kolmen viikon kokemuksella…

LINKKI

Tai
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.04.2010
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 4

Eli ollaan nyt oltu kolme viikkoa benalmadenassa. Vauva täytti vuoden heinäkuun alussa.
Carrefourin housuvaipat samaa hintaluokkaa kuin suomessa, hiukan leveämpi lahkeen suu.
Potan ostin benalmadenan lasten liikkeestä 6e. Matkasänky oli 49e myarmarin ostarilta fuengirolan toisesta päädystä(tultiin rayanairilla, joten suomesta maksaisi tuoda ja viedä 60e). Tosi kallita vaippa merkkejä täällä muuten, ja eniten näkee uimavaippoja ja teippivaippoja. Lidlissä ei olla käyty.

Tavallista puuroa ei täällä myydä, tai en ole löytänyt. Lasten pika puuroa on, myydään vauvan cereales(muro). Samaa hintatasoa kuin suomessa.

Carrefourilla ja Pulevalla on lasten maitoja, maustettuja ja uskoakseni makeampia kuin suomessa. Lisäksi täällä myydään mehuja purkeissa vauvoille. Eli hiukan eri juoma kulttuuri kuin suomessa, ei ehkä niin hammasystävällinen mutta meillä kaikki lapset kyllä juo sitä maitoa enemmän täällä. Vellejä löytyy 250ml pakattuna, muuten maidot 1 l astioissa.

Lasipurkkeihin on pakattu soseita ja 6kk tai vanhemmille ruuat on pakattu muovipurkkeihin ja on hiukan kalliimpia kuin suomessa. Ja valikoimat todella niukempia kuin kotona, mutta kyllä me ainakin ollaan löydetty syömistä. Hedelmä soseita on kanssa pieniä annoksia muovipurkeissa, usein sisältää appelsiinia ihan 4kk alkaen. Jotain vauvan valmis puddingia tuli ostettua ja sen söi isommat lapset, meni vauvan pakki sekaisin.

Kävelykadut on kapeita ja katuvalot sijaitsee keskellä tietä, rantakatua helppo kävellä – ne leveitä. Kantoliinat oli lennoilla tosi käteviä ja on tullut täällä kulkiessakin käytettyä.

Lentokentällä eivät ota 3 lapsista perhettä yhteen taksiin, vaan kahteen, mutten taksi ottaneet ihan kivasti kyytiin. Istuimiahan niissä ei vauvalle ole. Vuokra autoja vuokrataan jo ensi kesälle, eli saatiin hyvä auto kolmeksi päiväksi ja tosi hyvä istuin ja onnistuttiin löytämään samaan hintaan punto viikoksi, joku oli perunut.

En taida osata nyt enempää kertoa, hyvää matkaa.