kokkijuttu

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

[quote=lauka]

vanhatyttö kirjoitti:

Onneksi olet opiskellut kokiksi suomessa etká espanjassa, sinulla on tiedossa suuri tulevaisuus ja loistava ura, kun takana on suosituksena cocina finlandesa.

Nyt taitaa tämän päivän suomalaiset kokkiopinnot olla v.t:llä hieman hakusessa. Vaikka en kokki olekaan, niin satun tietämään, että nykyinen kokkikoulutus Suomessa tähtää kansainväliseen á la carte -keittiöön ja muuhun vastaavaan gourmet linjaukseen. Pelkällä Marttaliiton karjalanpaisti-opilla ei enää kokin, saatika sitten keittiömestarin paikkaa heru.

Tosin kokemuksesta voin kyllä sanoa, että olen tehnyt uskomattoman hyvää sovellettua ’cocido careliaa’ málagalaisen kauppahallin antimista.
:)[/quote]

Juu, saattaapi olla. Mutta minä puhuin suomalaisesta keittiöstá, en kansainválisen keittion suomalaisesta sovellutuksesta. Ja siiná olet kyllä ihan oikeassa, ettá nykyinen ja entisaikainenkin, kokkikoulutus on minulla aika lailla hakusessa. Enhän minä ole mestarikokki, enká taida edes kisálliksi kelvata, sen toki myönnän ihan julkisesti enká teidán Poikien kanssa viitsi edes alkaa kisailla ja reseptejá vaihtaa. Mutta mukava on katsella noita Vilperin herkkuja ja miká ettei joskus joku ohjekin lukaista. 🙂 🙂

Ja edellenkáán en náe mitáán syytá raahata Suomesta mukana keittióválineitá. Kyllá niitá Espanjastakin löytyy, ihan puukosta alkaen. 🙂 🙂 🙂