Kokemusta kaikista paitsi karkailusta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Evacuación fisiológica en el mar/ mereen pissaaminen Kokemusta kaikista paitsi karkailusta

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
Lumenluoja kirjoitti:

Ainakin terveydenhuollon ammattilaiset ja pienten lasten vanhemmat ymmärtävät, että lapset on lapsia ja aikuisilla pissa karkailee tai tulee pakottava tarve pissiä kun jokin eturauhanen tms. vaivaa. Ja kait se pissimistiheys kasvaa kun nainen on raskaana? Toki hieman pitäisi katsoa mihin päästelee. Humalaisille ainakin kunnon sakot tai housut märkinä kotiin.

Minulla on ollut pieniä lapsia ja olen ollut raskaana useamman kerran, eikä ole koskaan tarvinnut pissiä tai pissittää muualle kuin vessaan eli kyllä se on kiinni ihan ajoituskyvystä ei pidätyskyvystä.
Lasten pissa harvoin on niin ”myrkyllistä”, että se minuakaan häiritsisi.
Isälläni ja lasten faarilla on ollut eturauhassyöpä eikä kumpikaan ole hyväksynyt sinne tänne pissaamista, se on joten sitä myötä tämäkin väittämä saa ainakin toisen näkökulman.
Inkontinenssista en kärsi, mutta en myöskään käy uimassa joten asia ei varsinaisesti minua liikuta, paitsi että on ikävää kun lapset saavat silmätulehduksia yms kun inkovaivasta kärsivät pissaavat tulehduksista pissaa ja kakkaavat esim uima-altaisiin.

Eikä muuten sairaanhoito-oppilaitoksessa opetettu, että on hyväksi lorotella mihin vaan, vaihtoehtoja on muitakin.