Kokemuksiani kielikoulusta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Mikä on hyvä kielikoulu Espanjassa? Kokemuksiani kielikoulusta

LINKKI

Kirzi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2006
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 148

Hei borracha, ja muutkin!

Meikäläisen kokemukset Euro-Linguasta ovat 1,5 vuoden takaa, mutta tuskin tilanne kovinkaan on muuttunut. Suositusten perusteella otin yhteyttä kouluun ja kävin vajaan kahden kuukauden ajan kaksi kertaa viikossa ”avanzado”-keskusteluryhmässä, joka kesti 1,5 h kerrallaan. Ryhmään kuului 4 – 7 opiskelijaa eri maista ja tunnelma oli oikein mukava ja leppoisa.

Tunnin aluksi kerrattiin kaikkien kuulumiset ja lopputunnista käytiin läpi kielioppiasioita ja saatiin kotiläksyt, jotka sitten käytiin läpi seuraavalla kerralla. Olin erittäin tyytyväinen opetukseen, sillä tavoitteenani oli saada rohkaisua puhumiseen ja siinä onnistuinkin. Kerran otin myös yksityistunnin, johon olin myös tyytyväinen.

Hinta näkyy nousseen muutaman euron, mutta sehän on ihan ymmärrettävää. Kurssimaksun maksoin käteisellä kuittia vastaan, silloin tunneilla käytetyt monisteet kuuluivat hintaan ja sain kurssista myös todistuksen.

Kouluhan on erittäin pieni, vain kaksi pientä luokkaa, mutta se tekee siitä mielestäni kotoisan. Opettajani Rocio oli erittäin mukava ja asiantunteva ja aion mennä takaisin hänen kurssilleen, kunhan saan taas mahdollisuuden olla pidempään Espanjassa. Nyt täytyy tyytyä Suomen syksyyn ja talven odotukseen, perjantaille jo kuulemma luvattiin pyryä!!! 🙁