Kokeile ihmeessä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOX 26 Kokeile ihmeessä

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
johan kirjoitti:

niin mitä jos puhuttaisi täällä välillä vähän miehistä viikonlopun kunniaksi… 🙂

Mitäs olette mieltä jos ottaisin kaksi n. 20v. Espanjalaista kundia kasvatuksen alle ja kouluttaisin mieleisekseni??? Ihan vain ajatuksella varmuuden vuoksi – jos toinen ei jaksa niin toinen sitten… Ja yhteenlasketuksi iäksikin saadaan ihan yhteiskunnallisesti sopiva luku… 🙂

Kundien jutuista päätellen pokaustehtävä ei suinkaan olisi täysin mahdoton vielä, joten mitäs olette mieltä? 😉

Niinhän sitä sanotaan, ettei iällä ole merkitystä, mutta jos aivot tuottavat silkkoja ongelmia, niin olisiko tämä hyvä vaihtoehto? 8)

Puhutaan vaan! Miehethän ovat maailman mukavin ja kiinnostavin puheenaihe iästä ja kansalaisuudesta riippumatta.

Ennakkoluulottomana kannustaisin sinua testaamaan paria n. 20 vee espanjalaista ja tietysti sitten jakamaan kokemuksesi ja mahdolliset vinkkisi ”kateellisten” ja muiden asiaan nuivasti suhtautuvien kanssa.

Itse seurasin mielenkiinnolla lehdistä italialaisen näyttelijän Gina Mikäsensukuniminyttaasolikaan 79 v ja ”hieman” nuoremman katalaanin Javier Rigaun 45 v. suhteilua, joka ikävä kyllä päätyi 22 vuoden seukkaamisen jälkeen eroon hieman ennen aiottuja häitä.
No ei kai sitä aina avikseen tarvitse pyrkiä…?
Myöhemmin (huhtikuussa) Rigaun on epäilty tapailevan hieman edellistä morsiota nuorempaa Maria Teresa Camposia 66 v (?).
-Ay, miten rakastankaan espanjalaisia julkkisjuoruja.

Ikä ja sen vaikutus ihmiseen on erittäin yksilöllistä, moni 50—60-vuotinen mies on oikeesti hyvässä iskussa ja kelpo valinta, mutta niitä kun tuppaa olemaan ”kaikilla”. Kaksi n. 20 vuotista (eli yht. n. 40 v) olisi jotain todella ekstraa.
Sitäpaitsi osalla nuorisosta on nykyisin hyvin fyffeä joten kyllä heidän kanssaan varmasti kelpaisi elellä ja oleilla.
Tosin varteenotettavana vaihtoehtona voisin suositella kolmekymppistä sinkkumiestä (varo erokkeja), siinä on sitten jo ihan eri tavalla haastetta, joten ei ehkä sovi kovin mukavuudenhaluiselle.

Onnea ja menestystä jokaiselle romantiikka- ja rakkauselämässään.