KOJO pieni armas mies:)

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat LÖRPÖTTELYLOOTA 1 KOJO pieni armas mies:)

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Taiju
Taiju Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.09.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 594
kojo kirjoitti:

Taiju kirjoitti:
”Nyt onkai sitten vapaus löpistä, vaikka vatsan väänteistä, kun on uudet tuulet aloittanut löpinälootan.
Tulin lääkäristä. Minua on vaivannut kohta 5 kk ilkeä jännetulehdus olkapäässä. Tulehduskipulääkkeitä lekuri määräsi syömään. En ole ikinä niitä syönyt kuin yhden tuolloin ja toisen tuolloin. Kortisoni piikki se oli ja katsotaan, saanko pikkuhiljaa käteni taivutettua taakse. Rintsikoiden laitto ei ole onnistunut ilman että laittaa ne tuossa edessä kiinni. ODOTAN vaikutusta malttamattomana.”

Täytyy myöntää, että ymmärrän täysin OC:ta, joka on epätoivoisesti yrittänyt pitää edes jonkinmoista tasoa pulinaboxissaan.
Kertokaa minulle, mikä voima panee ihmiset valuttamaan täysin henkilökohtaista löpinää yleiselle ESPANJA-sivustolle. Ketä kiinnostaa?

Eihän puhuvaa suuta kannata sulkea. Kaikenlaiset kirjoitukset ovat tänne tervetulleita ihan tästä eteenpäinkin.
Ehkä Armaat pienet miehet voivat perustaa sellaisen putkiaivojen pulinaboxin. Katsos me naiset ja osa miehistäkin tykkää jutella niitä näitä. Vaikka jahu oletkin tuota mieltä, tiedän itse, mistä voin puhua ylittämättä tai rikkomatta omaa suojaani henk. tasolla. Minä puolestani en kaipaa tänne sellaista itseään nostavaa auktoriteettiä , joka antaa MUKA luvan puhua toisena päivänä mukavia, toisena arvostelee niitä jonnin joutaviksi, toisena onkin taputtamssa päähän ja kehumassa. Minulle se ei uppoa, sorry nyt vaan. Haluan olla vapaa sellaisista auktriteeteistä, joilla ei ole sen ansaitsemaa viisautta. 🙂

PS. Espanja palsta, mutta löpinäloota, hiukan on pelivaraa jutustelussa vai mitä?