koirat politiikan välineinä

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
kaleste kirjoitti:

Ihmettelen vaan miten lapset ja perhe sitten espanjassa on niin mukamas tärkeitä mutta ei koirat.

Tällaisessa asiassa, kuten niin monessa muussakin, johtavat jäljet seemiläisiin moosekselais-aaronilaisiin uskontoihin [juutalaisuus, islam ja kristinusko], joidenka mukaan joku jumala (se heidän oikea ja ainoa jumalansa) loi muut eläimet ihmisen hyötyä silmällä pitäen. Eläimellä ei niiden mukaan ole ”sielua”.
Uskonnot ovat sairauksia, jotkut lievempiä, jotkut jopa tappavia. Yhteinen nimittäjä niillä kuitenkin on suurten ihmismassojen hallitseminen.

kaleste kirjoitti:

Venäjälläkin saatta koirat olla tärkeämpiä kuin kodittomat lapset jotka pakotetaan kerjäämään tai kidnapataan ja myydään sisäelimet hyvään hintaan!

No, sehän on tooooosi hienoa, että koirat laitetaan kodittomien lasten edelle. Ja sinä näemmä antamasi esimerkin perusteella kannatat tuollaista lapsiin kohdistuvaa julmuutta, kunhan koiralla on lokoisat olot, eikö vain?

kaleste kirjoitti:

Kiinassakin pikkuhiljaa jo aletaan tajuamaan mikä on kotikoira tai lemmikki tai näyttelykoira.

Juu.. Aasian suunnalla on pari tiettyä koiralajia ollut à la carte -listalla jo kauan. Ne hakataan hengiltä, että lihaan saadaan riittävästi mureuttavaa adrenaliinia.

kaleste kirjoitti:

Saattaa siellä espanjassa lakimuutokset kestää manana tyyliin… Espanja on sentään (toistaiseksi) EU:ssa eli olis jo aika sivistyä!

Tuosta voisit nyt jutella vaikka Partido Popularin suuntaan. Me täällä orkissa emme ehkä ole aivan relevantti kiukkusi kohde. Olen ymmärtänyt, että jokainen orkkilainen koiranomistaja kohtelee koiraansa paremmin kuin minua kohdellaan työssäni.
8)