Koira ruumassa

LINKKI

Frank
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.11.2009
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 255

Suomen päässä koiran hakee virkailija erikseen ja toimittaa jonnekin, ties minne, ehkä hieman inhimillisemmin. Takaisin tullessa homma ei enää toimikaan (kuulin viimeksi eräältä joka on matkustanut jo monta kertaa koiransa kanssa, ja koimme saman uudelleen). Koira toimitetaan koneesta Suomen terminaaliin, mutta sen jälkeen ei ole yhteyttä matkatavarapuolelle että joku kävisi sen hakemassa. Vaikka muuta AINA väittävät. Eli sinun täytyy itse huolehtia, että joku soittelee ja käy katsomassa onko koira jo tullut. Omat koiramme olivat hississä lukitun oven takana puoli tuntia ennen kuin saimme ne.

Espanjan päässä koira tulee hihnalla kuten laukutkin. Ja samaten lähtee hihnalle kuin laukku, tosin hieman eri paikasta. Ilmeisesti kokemus ei kuitenkaan ole kovin järkyttävä, sillä takaisin lähtiessämme koira(t) meni(vät) pyynnöstä häkkiinsä. Muutakaan hälyyttävää emme havainneet.

Muista myös olla tarkkana koiran hinnasta. Iberia yritti todellä härskistä valehtelemalla ottaa ylihintaa. Meille sanottiin 20e kilo ja tälle toiselle 100e/koira vaikka Suomessa hinnaksi oli sanottu 60e. Saimme lopulta oikean hinnan ja joku suomalainen virkailija kävi vielä niitä tukistamassa.

Paikalla kannattaa myös olla ajoissa. Espanjassa paikkavaraus oli olemassa paluulennolle, mutta sitä ei ollut tehty. Onneksi oli tilaa. Muuten olisin ottanut yhtiön (Iberia) piikkiin taksin.

ps, Iberia siis järjestelee kuljetukset, lentoyhtiönä oli Finnair… ja minä kun aina sanon, että jos vain mitenkään mahdollista niin älä koskaan lennä Finnairilla, ja taas olin itse siellä… ja kaikki päin seiniä, ei pelkästään tässä asiassa.