Kohteita …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Feriat nyt ovat sitten ihan pakollinen homma. Siellä on tivoli laitteineen avoinna kaiken aikaa ja mekkalaa sekä menoa riittää.

Benalmádenassa on se köysirata, jännä matka lapsille. Selwo on käymisen arvoinen kohde kokonaiselle päiväretkelle (ottakaa rohkeasti vaikka eväspaketit mukaan). Fuengirolan leffateatteri (siellä zoon lähellä) – katso itse elokuva ja anna lasten viihtyä lapsiparkissa, missä on tiettävästi vaikka mitä puuhaa (käykää tutustumassa). Rannalle ämpäreiden, lapioiden ja pelivälineiden kera (voi siellä muutakin tehdä kuin maata). Mäkkäriin syömään tuttuja hampurilaisia … katselkaa silmät avoinna ympärillenne ja jos jossakin puistossa on leikkiviä lapsia, niin tuuppaa omasi mukaan.

Ruokapaikoista kannattaa valita nuo Mirankin suosittamat kiinalaiset, mutta tottakai myös aidot espanjalaiset, joita on muutama Los Bolichesissakin. Mutta kulkekaa myös Fuengirolan suuntaan ja astelkaa sisämaahan päin. Kauempana rannasta on aidompaa Espanjaa. Ja jos jossakin kuppilassa on syömässä vain espanjalaisia, niin eikun sinne!

Hyvää lomaa teille ja muillekin. 🙂