Koe otettu onnistuneesti!

LINKKI

rantaharju
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.10.2013
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 2

Marevan-kokeen otto onnistui hyvin!

No nyt on testattu ja hyväksi havaittu! Melkein Benalmadenan poliisiasemaa vastapäätä on apteekki, johon meitä ystävällisesti suomalainen, myös Marvankoetta täällä tarvitseva uusi tuttavamme oli neuvonut. Apteekissa oli runsaasti asiakkaita, mutta heti vain pienen hetken odotettuamme saapui luoksemme nainen, joka ilmeisesti kädessämme olleesta Marevan-kortista heti tunnisti asiamme. Hän puhui englantia, mutta uskon, että asia hoituu tuolla ilman sen kummempia kielitaitojakaan. Hän ohjasi meidät viereiseen huoneeseen, jossa hän otti kokeen nopeasti käsivarsitaipeesta. Sovimme, että tulemme parin tunnin päästä hakemaan tuloksen (varmaan sen saa nopeamminkin) – saimme tuloksen kirjallisena (2.5 – ihan hyvä, vaikka vähän pelkäsimme, että täällä syömämme kotona syömiämme runsaammat vihannes- ja hedelmämäärät ja punaviinilasilliset olisivat arvoja ehkä laskeneet/nostaneet)
Koe maksoi 12, – e – ehkä kokeen saattaisi saada ilmaiseksi paikallisessa terveyskeskuksessa, mutta vaivattomuuden ja jonotuksia välttääksemme päätimme valita tämän vaihtoehdon. Tuttavamme kertoi, että mikäli arvo ei ole normien välissä, oli hän saanut ko apteekista ohjeet myös lääkityksen pieneen muutokseen – pienissä heitoissa tätä varmaan uskaltaa tehdäkin, mutta mieheni esim. sopi kotona omassa terveyskeskuksessamme, että mikäli arvo poikkeaa tavoitteesta, ilmoitamme siitä kännyllä hoitajalle, joka kysyy ohjeet lääkemuutoksiin lääkärilta ja lähettää sitten teksiviestillä tiedon meille.
Saattaa olla, että jotkin muutkin apteekit palvelevat samalla lailla, koska olen muuallakin nähnyt apteekin ikkunassa tekstin laboratoriosta.