kiviäkin kiinnostaa

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
pirpu kirjoitti:

kyllä ne velvoitteet kai pitäis kaikkien hoitaa,jotka yrittäjäksi alkaa…ja onhan se rehelliseen yrittäjään verrattuna kohtuuton kilpailuetu,jos jättää kaikki velvoitteet maksamatta.

No justiinsa niin. Totta hitossa pitäis hoitaa, jos jättää kaikki velvoitteet maksamatta, mutta kun näillä orkin suureen ääneen tuomitsijoilla ei vielä näytä olevan edes mitään konkreettista todistetta, että mitään väärinkäytöstä olis edes tapahtunut, niin kyllä tää tuomion pasuunaan puhaltaminen silloin on toooosi paksua kamaa.

pirpu kirjoitti:

mutta eihän se suomipoikaa/tyttöä kiinnosta…

Ai jaa? Näyttääpä tuo vain kovasti kiinnostavan. Jopa siinä määrin, että ollaan heti valmiita lyttäämään joku (todennäköisesti koko porukalle tuntematon) yrittelijäs ihminen flänään pelkkien huhupuheiden perusteella.

Onko suomalaiset unohtaneet lakisivistyksensä ja pudoneet Espanjaan muuttaessaan jollekin ählämien paidanrepäisytasolle? Aiemminhan suomalainen totesi, että ”Ensin tutkitaan, sitten vasta hutkitaan”.

pirpu kirjoitti:

kyllä eu:ssa ja siis myös espanjassa on edelleen terveystarkastajia.ja verotarkastajia.ja sosiaaliturvatarkastajia.samat eu normit ovat voimassa niin suomessa kuin espanjassakin.että silleen….

On, on ja on. Siksi kaikkien yritysmaailmassa ilmenevistä epäkohdista huolissaan olevien pitäisikin kääntyä näiden tarkastajien puoleen ja hoitaa homma alkuun sitä kautta, eikä räksyttää rakkikoiran tavoin jossain keskusteluforumilla; ehkä siinä toivossa, että joku toinen ottaisi asian hoitaakseen.

Kun/jos sitten viranomaistietä on saanut asioita hoidettua yhteiskunnan ja itsensä kannalta ’paremmalle mallille'[TM], niin tervetuloa sitten vaan kertomaan urotöistään tännekin. Pelkkä suunpieksentä ei koskaan ole maailmaa muuttanut.