kivaa vaiko ei kivaa

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Onneksi olkoon Blues. Olet löytänyt Suomen parhaita puolia. Aito itse tehty kunnon ruoka on hyvää joka maassa.
Ikävä puoli on se , että stadissa kerrostalossa asuva työväenluokan edustaja on mahdollisimman kaukana kunnon raaka-aineista ja kunnon puu-uuneista ja monesta muustakin mikä liittyy ”oikeaan ” perinneruuan tekoon.
Eikä se luminen saunapolkukaan ihan siitä Rööperin porttarin edestä ala.
Mutta kuten sanottu hyvä perinneruoka on hyvää. Ja onneksi on mullakin ollut tilaisuus syödä sitä.
En menisi kyllä väheksymään esim. espanjalaista keittiötäkään. Sehän on hyvin moni-ilmeinen. Tulee nyt äkkiä mieleen muutamat kulinaariset hetket , Baskimaassa, Extremadurassa, Galiciassa ja itse asiassa joka puolella Espanjaa.
Sitä parasta keittiötä ei taida löytää Fugen Paseolta. Vaikka kyllä täällä Andaluciassakin on loistavaa ruokaa. Ihan tossa lähellä Rondan nurkilla on tullut syötyä todella hyviä riistaruokia ja muutakin.
Hiihdon mä kyllä jätän väliin suosiolla. Se nyt vaan ei ole mun laji.
Mä nautin aikoinaan talvesta ehkä kiintiön täyteen, Silloin joskus kun talvella oli oikeita pakkasia ja snögeäkin kunnolla , mä sain ihan palkkaakin siitä että tein duunia 35 asteen pakkasessa munat huurteessa.
Idylli näyttää vaikkapa ikkunan ulko- ja sisäpuolelta ihan erilaiselta.
Eikä unohdu nekään idylliset hetket kun ensin skrabaat oman autosi ikkunoita ja sudit isommat lumet pois , että pääset duuniin ajamaan dösää joka on seissyt yön pakkasessa ja siellä interiöörissä on 20 astetta pakkasta.
Jotenkin mulla nappaa toistaiseksi tämä Costan ilmasto paremmin.
Mutta tuleehan se dementia sieltä joku päivä ja kaikki Suomeen liittyvä negatiivinen pyyhkiytyy pois muistista ja on suoritettava paluumuutto Suomeen kuolemaan.