Kivaa kun Vodafone huijasi (taas?)

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Taspani M
Taspani M Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Mielenkiintoista Devspain. Mitään sopimusta en ole nähnytkään, dataan kyllä kovasti jotain kirjoittelivat kaupassa, mutta mukaani en saanut muuta kuin simkortin. Lähtötervehdys oli: nyt voit käyttää rajoituksetta 24 tuntia vuorokaudessa – no limit 24 hours. Päällä se onkin koko ajan.
Mahtaako HDSPA olla sama kuin gprs – jälkimmäinen nimittäin näkyy näytössä jos siitä on kyse (mökillä Suomessa), mutta täällä voi tietty olla toiset merkinnät. Gprs:llä ei myöskään radion kuuntelu onnistu – tai Suomessa YLE kyllä, mutta Sveriges Radio tökkiin pahasti. Täällä HDSPAlla molemmat kuuluu kohtuullisesti, joskus tiuhemmin katkoin, mutta aina siitä selvän saa, Suomessa ei. Minulla on siis täällä mokkulan näytössä joko WDCMA tai HDSPA, ei gprs.
Tuo Simyo vaikuttaa mielenkiintoiselta, onko sitä prepaidina? En juuri kuukauden parin pidempiä aikoja täällä lämpimässä näillä näkymin vietä, siksi prepaid on ainoa vaihtoehto. En saanut googelin käännöskonetta kääntämään Simyon nettitekstiä, siihen https osoitteeseen tökkää aina joku prosenttiluku väliin, kun siirtää. Taikasanaa prepado ei ainakaan näy.