kiva seurata

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Tätä asiantuntijoiden hersyvää keskustelua. Pari juttua tökkii meikäläisen herkkää sielua. Costa nyt ei ole millään muotoa Espanjan kiinteistömarkkinoiden eturiviä. Vielä vähemmän paikat täällä, joku kulahtunut kaupunginosa kuten Boliches tai Fuge yleensä. Ja jos tarkoituksena on suunnata ansaintakuviot suomalaisympyröihin , ovat markkinat vielä pienemmät ja erikoistuneemmat.
Ja tässä tapauksessa pitäisi olla aika hyvä paikallistuntemus ja kokemusta paikan päältä. Eikä olisi pahaksi, ymmärtääkseen täkäläisiä asuntomarkkinoita , omata perustietoa ja mielellään omaa kokemusta Espanjassa asumisesta.
Se , että on ylimääräistä pätäkkää ja tekisi mieli panna raha tuottamaan on tietysti ihan oikein, mutta mikä saa ajattelemaan ansaintakohteena maata josta ei tiedä mitään ja joka on syvässä lamassa.
Maata missä on bisnismiehiä omastakin takaa. Kunnon huijareita jotka tuntevat kaikki täkäläiset metkut ja eivät tässä tilanteessa ole muuta voineet kuin lyödä hanskat tiskiin.
Hyvä itsetunto ja härski itseluottamus ovat tietysti vähimmäisvaatimuksia liike-elämässä, mutta saa tervettä järkeäkin olla.

Toinen asia on ostaa kämppä ihan omaan käyttöön. Loma-asunnoksi tai ihan kodiksi. Silloinhan kriteerit muuttuvat ihan toisiksi. Joillekin riittää tosin vuokrakämppä, etenkin jos laskee kaiken rahassa.
Mutta niille joilla kriteerit ovat korkeammalla , lienee oma ja oma maun mukainen kämppä ainoa vaihtoehto. Niin sijainnin suhteen kuin muutenkin.
Sää on asia joka vaikuttaa tässä suhteessa valintaan paljon. Mutta tässä mieltymykset vaihtelevat laidasta laitaan.
Se mikä on mulle täydellinen ilmasto, on jollekin toiselle tukahduttavan kuuma ja seuraavalle tapaukselle liian kylmä.
Saaret, tarkoitan tässä Canariaa ja manner , Espanjassa, jakavat kanssa mielipiteitä. Mä en henk. koht. voisi ajatella saaria , omista syistäni. Mantereella on ”huonompi” ilmasto, mutta mulle riittää se , että Suomeen verrattuna tää on paratiisi mun tarpeitani ja mieltymyksiäni ajatellen.
Ja mä asun täällä ympäri vuoden. Eikä todellakaan ole tullut vielä ikävä ns. Suomen kesää. Eikä kyllä Suomea muutenkaan.