kissojen muisteluita…

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Kissat ovat ihania 2 kissojen muisteluita…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Zirinpito
Zirinpito Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.05.2008
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 54

Niiiiin…
Niin.. kyllä ne kissat ovat vain todella ihania! Minun piti tulla tänne myös kirjoittamaan jotain hömpänpömppää kissaihmisiä kun tässä myös ollaan.

Meillä onkin sellainen rontti mikä on kyllä maailman parasta seuraa. Tuntuu että sillä on enemmän aivoja joskus kun itsellä! Sen nimi on guagua = eli vauva suomeksi. Ikää on 5 vuotta ja se on perheeseen tullut kaverin kautta joka löysi pentueen kadulta. Tämä guagua se vaan aina jaksaa ruhnuttaa, puskee kinttua joka aamu ja maukuu muuten siihen saakka että joku sille jotain jääkaapista antaa. Tämä samainen kisu ei juo kupista vettä vaan se tulla kököttää perässä aina vessaan kun sinne menee ja se kauniisti siellä pyytää raanasta vettä. Kisulla näin talvisin on hyvin kylmä ja missäs muualla on kivempi nukkua kuin vanhuksien keskellä peiton alla =)

Kun tulee se päivä että on siivouksen aika, ei herra paljoo siivouksen perään ole. Kisukka alkaa sähisemään jo ennen kuin saan siivouskomeron kaappia auki, siitä se itku alkakoon! Herra hieman pelkää imuria ja voi taivas mitenkä tulee kinttuihin vipinää kun se sen kauheen mölytoosan näkeekään. Kostoksi siivouksen perään se aina menee hiekkalaatikolle ja viskoo kaikki hiekat juuri pestylle lattialle,hihihi. Kisu on maailman onnellisin kun se saa eteensä lihaa (raakaa tai kypsennettyä), kuhankun se vain on lihaa. Ja mites muutenkaan se ruoka maistuu paremmalta kuin isännän lautaselta syötynä =)

Sitten vähän ikävempää uutista. Otimme siamilaisen kissanpennun kaveriksi tälle guagualle kuukausi sitten eläinten ”löytökodista”, tämä pikkuinen ihana otus oli aivan älyttömän suloinen. Ne tuli keskenään toimeen älytsin hyvin meidän vanhemman kisun kanssa. Kaikki oli kuitenkin liian hyvää ollakseen totta ja neljän päivän kuluttua kun tämä toinen kisu oli meillä ollut se sairastui ja vein sen eläinlääkäriin tutkittavaksi. Lääkäri totesi sillä olevan tappava virus olikohan sen nimi nyt leukotopia tai vastaava. He kuitenkin antoivat toivoa ja laittoivat sen antibioottikuurille ym. Samaisena iltana kuitenkin kisu (sen nimi oli Pötkylä) meni huonompaan kuntoon ja vein sen toiselle eläinlääkärille yöpäivystykseen ja sinne se jäi kaikkien tutkimuksien jälkeen tiputukseen ja hoidettavaksi. Seuraavina päivinä kävin sitä siellä katselemassa mitenkä se jakselee ja sen kunto parani. No ei aivan täysin, 4 päivän sairaalareissun jälkeen sain sen kotia, mutta jo lääkäristä lähtiessäni minusta se ei näyttänyt terveeltä. Palasin yöllä takaisin sairaalaan ja kisu oli jo tosi huonona. Sillä oli mahassa tukos, joka olisi pitänyt leikata. Koska virus aiheutti kisulle sen että sillä ei ollut puolustuskykyä juuri laisinkaan, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi nukuttaa tämä minulle niin rakas Pötkylä <3

Minä niin kaipaan sitä pientä otusta ja niitä ihania hetkiä kun se Pötkylä kehräsi korvan tuntumassa ja nakerteli mun hiuksia. Olisi se vaan aika mukava saada uusi kisu kaveri tuolle toiselle mutta pelottaa uuden hankkiminen vielä