kissan kuljetus

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä 123
123 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.07.2006
Kirjoituksia: 734
Vastauksia: 1553

Mulla on ollut just noin kuljetuskassissa 5kg kissat. Mieluummin mä otan mukaani matkustamoon kissan kun laitan ruumaan. Tää minkä kanssa viimeks matkustin yksin, huutaa jatkuvasti. Mutta toisaalta koko lentomatkan se oli jo ihan hiljaa ja rauhoittunut laukussaan. Tultiin bussilla Tampereelta kentälle, niin se kerkes huudella huutonsa jo siinä. Koneessa oli toinen kissa joka huuti kyllä koko matkan ja makas selällään laukussa potkien kattoa. Niinkin voi käydä, mutta entäs sitten? 😀

Laukun saa ottaa syliin, mutta eläintä ei pois laukusta. Huomasin muuten tuosta huutamisesta, että jos kassia siirtelee, tai muuten kiinnittää huomiota siihen kissaan, kurkkii sinne jne. niin se aloittaa huutamisen. Jos sen antaa olla rauhassa, mieluummin peitettynä esim. viltillä niin se nukkuu ihan nätisti. Eli mieluummin laittasin kissan paikkaan jossa se voi olla koko matkan ja jättäisin rauhassa nukkumaan.

Rauhoitus..? Itse en antaisi, sinä kuitenkin tunnet parhaiten omat kissasi. Eräs tuttuni sanoi antaneensa kissoilleen Serene-UM nimistä jollain tavalla rauhoittavaa ainetta. Itse en sitä sen enempää tunne.

Muok. Siitä punnituksesta vielä.. Kyllä kissa ollaan yleensä puntarille nostettu ja painoksi kirjoitetaan vaan ”OK”. Eikös yleensä aina matkustamoon tuleva eläin ole vakiohintainen, eikä kilohinnalla niinkuin ruumaan?