Kissa yleensä ilmoittaa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Kissat ovat ihania 2 Kissa yleensä ilmoittaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä bochorno
bochorno Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.10.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 464

Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa 100%

Kissa yleensä ilmoittaa voimakkaasti tunteensa. Hyvä tai huono olo. Pitää vaan ymmärtää ja yrittää ottaa paineet kisulta pois. Vahinko, että ne eivät osaa puhua sanoin, vaan omalla kielellään näyttävät sinullekkin tunteensa.
Joku voi olla pahasti vialla ihmisessä ja yhteisessä kommunikoinnissa, jos kisuli käyttäytyy ongelmallisesti.
Ratkaisu ei löydy kun toinen heitetään kadulle.
Pitää yrittää ymmärtää puolin ja toisin.
Minun kattini puhuvat mulle ja katsovat suoraan silmiin aina kun haluavat jtkin ja hyvin selittävät asiat. Niillä on n.30-40 eri äänensävyä kertoa mulle asiansa.

Esimerkki; olin lomalla 2vk kisulla oli hoitaja ja kun tulin kotiin oli hysteerinen. Olin loman jälkeen yhden yön pois kotoa ja se rikkoi keittiön tuolin palasiksi. Asia mitä koskaan aikaisemmin ei ollut tehnyt, minkä jälkeen hommasin sille kisu kamun, jota ei hyväksynyt viikkoon ja oli minulle vihainen…en uskaltanut edes lähestyä. Nyt kuitenkin voin mennä matkoille rauhassa kun katilla on seuraa 14-vuotias ja toinen 13.

Toinen juttu, yksi sunnuntai aamu heitin peitot korviin, kun katti tuli herättämään normaaliin aikaan ja halusi leikkiä. Mitä sen jälkeen tapahtui; kusasi mun naamalle. Olin hiljaa kun peiton päältä lorisi lämmin pisu. Vaihdoin tietenkin äkkiä systeemit, ettei ukko huomaa… muuten katti olisi lentänyt kuin badman ikkunasta jne..

Noita ongelmia ei enää ole.

Kuitenkin noiden kahden em. luonteet on erilaisia tytteli (ei edes leikattu) tulee ja kävelylle kanssani (ilman valjaita) ja ymmärtää ja kunnioittaa käskyt, toinen katukatti arka kun fan ei sitä saa ulos kodista.