Kisat kullakin

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kahden miehen kesken syntyi kapakassa kinaa siitä, kumman vaimo on rumempi. Asia ei selvinnyt muutoin kuin sillä, että lopulta päätetiin koko pöytäporukan voimin lähteä tarkastamaan miesten puolisot livenä.

Ensimmäisen kotiin mentäessä mies soitti kerrostalossa ovikelloa ja kun ovi sitten avattiin, niin useimmat miehistä kavahtivat kauhuissaan taaksepäin … oli kyllä niin pahannäköinen peto vastassa.

Toinen kaveri ei ollut siitä moksiskaan, myönsi kyllä että aika paha, mutta ei kuitenkaan häkellyttävää siihen verrattuna, mitä hänen vaimonsa taholta olisi luvassa.

Ja niin hälisevä porukka siirtyikin seuraavaan kohteeseen, missä mies opasti joukon omakotitalon takapihalle. Asteli sivustalla olevan maakellarin ovelle ja avasi sen lukosta. Pimeästä kellarista kuului aluksi murinaa, kahisevaa liikettä ja sitten kysyttiin: ”Säkki vaiko ämpäri päähän, rakas…?”

Mies vastasi rauhoittelevalla äänellä: ”Ei kumpaakaan kultaseni, tule sellaisenaan. Nyt ei harrasteta seksiä, minä vain näytän sinua kavereille.”