kisa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanja kisa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
jpmadrid kirjoitti:

Hola,

Monet aiheet nayttavat menevan Suomi-Espanja maaotteluksi, oli sitten kysymys kummassa maassa on huonommin asiat tai kummassa on rakennukset tehty huonommin. Laitoin Espanjan lamasta tekstia siita kiinnostuneille, esim. asuntokauppaa harkitseville. Minua ei kovinkaan paljoa se Suomen tilanne liikuta, en edes osaa verrata. Siella on kiva kayda kesalla kalassa ja saunomassa ja sitten nopeasti takaisin maailmalle.
Espanja on todella mukava paikka asua, kunhan on pelinappuloita ja asiat muutenkin kunnossa. Ilman pelinappuloita voi asiat olla aika hankalasti missapain tahansa.

Saludos

Janne Madridista

Ei ollut tarkoitukseni kisailla maiden paremmuudesta tai huonommuudesta ja itse asiassa nämä Suomi-kommentit kuuluisivat tuonne Suomi maailman napa-keskustelun alle. Nöyrästi anteeksi. Minä olen niin tavattoman tylsä, että halusin vain tuoda esille, että ei se suomikaan mikään onnela, ainakaan köyhälle ole, vaikka suomalaiset niin näyttävät kuvittelevan. Eli siis että suurinpapiirtein samat on edut molemmissa maissa, jossain vaaka Espanjan puolella, jossain Suomen…Jos on pelimerkkejä niin on hyvä olla ihan missä tahansa ihan kuten totesit. Niitä odotellessa…